Ryzen5 3600 x işlemci amd rx6700 Xt ekran kartım 16 gb RAM var valorantta bütün ayarları düşükte oynamama rağmen max 200 fps alıyorum oyun içinde dahada düşüyor yardımcı olabilecek var mı bi kaç ekran kartı ayarıda yaptım ama düzelmiyor
Valo işlemci ağırlıklı bi oyun değil miydi? Hem o işlemci o ekran kartını beslemez ki en az r5 5600 lazım sanaRyzen5 3600 x işlemci amd rx6700 Xt ekran kartım 16 gb RAM var valorantta bütün ayarları düşükte oynamama rağmen max 200 fps alıyorum oyun içinde dahada düşüyor yardımcı olabilecek var mı bi kaç ekran kartı ayarıda yaptım ama düzelmiyor
o işlemci ve ekran kartıyla max değil minimum 200 alman lazım sisteminde bi sorun var heraldeRyzen5 3600 x işlemci amd rx6700 Xt ekran kartım 16 gb RAM var valorantta bütün ayarları düşükte oynamama rağmen max 200 fps alıyorum oyun içinde dahada düşüyor yardımcı olabilecek var mı bi kaç ekran kartı ayarıda yaptım ama düzelmiyor
Anlamadım ki dayıo işlemci ve ekran kartıyla max değil minimum 200 alman lazım sisteminde bi sorun var heralde
İşlemcim kötü değil ki beslemiyor ama r5 5600 le kafa kafaya performanslarıValo işlemci ağırlıklı bi oyun değil miydi? Hem o işlemci o ekran kartını beslemez ki en az r5 5600 lazım sana
hee öyle mi kankaAnlamadım ki dayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemcim kötü değil ki beslemiyor ama r5 5600 le kafa kafaya performansları
İstatistiklere baktım dostum %10 farkediyorhee öyle mi kanka5600ü bırakalım 3600x alalım o zaman
İstatistiklere baktım dostum %10hee öyle mi kanka5600ü bırakalım 3600x alalım o zaman
öyle bi dünya yok dayımİstatistiklere baktım dostum %10 farkediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstatistiklere baktım dostum %10