Hayvani toz tutuyor işlemci fanı. Temizlersen baya katkısı olur. Ve evet çıkartman gerekiyor.Peki fani islemcinin uzerinden cikartmams gerek varmi
Hayvani toz tutuyor işlemci fanı. Temizlersen baya katkısı olur. Ve evet çıkartman gerekiyor.Peki fani islemcinin uzerinden cikartmams gerek varmi
Yani max 86 gordugu oldu85 yine iyi şükret. 5600 olsa 95-100 dereceleri görürdün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
85-86 limit. Daha üzerinde seyrederse sıcaklıklar kule tipi şart olur.
Nasil temizleyecem anlayamadim sac kurutma makinesi yok sence nasil temizlim ve fani cikarmama gerek varmi islemcinin uzerindenHayvani toz tutuyor işlemci fanı. Temizlersen baya katkısı olur.
Bu kotu oldu daha bugun fani cikarip macun temizligi yaptimHayvani toz tutuyor işlemci fanı. Temizlersen baya katkısı olur. Ve evet çıkartman gerekiyor.
Limit öyle diyim. Bu anormal hava sıcaklıkları neticesinde max 78 derece gören ben artık 98-100 dereceleri görüyorum bu anormal hava sıcaklarından dolayı. Açıkçası 2 saat boyunca 96 derece de oyun oynadım 1 ay boyunca sıkıntı olmadıYani max 86 gordugu oldu
Bi kac hafta boyle kullansam bir sorun olur muHayvani toz tutuyor işlemci fanı. Temizlersen baya katkısı olur. Ve evet çıkartman gerekiyor.
Knk fanı çıkardıysan temizleseydin ya? En azından üfleseydin, yada kulak pamuğu ile bir şey kalmıcak şekilde temizleseydinYani max 86 gordugu oldu
Nasil temizleyecem anlayamadim sac kurutma makinesi yok sence nasil temizlim ve fani cikarmama gerek varmi islemcinin uzerinden
Bu kotu oldu daha bugun fani cikarip macun temizligi yaptim
Bikac hafta boyle kullanayim fani bi temizleyeyim dusmesse mecbur alacam artikLimit öyle diyim. Bu anormal hava sıcaklıkları neticesinde max 78 derece gören ben artık 98-100 dereceleri görüyorum bu anormal hava sıcaklarından dolayı. Açıkçası 2 saat boyunca 96 derece de oyun oynadım 1 ay boyunca sıkıntı olmadıama önermiyorum git kule tipi al. Ben alıcam
alacagın zaman konu aç da dandirik bişi alma, bu konularda hata yapabiliyorlar.
Fani montelemekle cok ugrastim toz hic aklima gelmediKnk fanı çıkardıysan temizleseydin ya? En azından üfleseydin, yada kulak pamuğu ile bir şey kalmıcak şekilde temizleseydinonu geçtimde saç kurutma makinesi niye yok .d
Yok olmaz. 1 ay boyunca günde 4-6 saat nfs heat oynamış biri olarak (oyuna girdiğim ilk 5dk içinde 94 derece garanti, 2 saati geçince 100 derece garanti.) Oynadım. Sorun yokBi kac hafta boyle kullansam bir sorun olur mu
Allah belami versin temizleseydim mis gibi sorun kalmayacaktiBikac hafta boyle kullanayim fani bi temizleyeyim dusmesse mecbur alacam artik
Fani montelemekle cok ugrastim toz hic aklima gelmedi
Stok fanla mi kullaniyorsunYok olmaz. 1 ay boyunca günde 4-6 saat nfs heat oynamış biri olarak (oyuna girdiğim ilk 5dk içinde 94 derece garanti, 2 saati geçince 100 derece garanti.) Oynadım. Sorun yokama dediğm gibi önermiyorumda önerilmiyor da sağlıksız çünkü. Adam gibi kule tipi lazım. 12400F kullanıyorum R5 5600X rakibi.
Yani monteleme uğrastiriyor mu uğraştırmıyor mu bilemem ama aklıma gelmemesi kötü olmuş.Bikac hafta boyle kullanayim fani bi temizleyeyim dusmesse mecbur alacam artik
Fani montelemekle cok ugrastim toz hic aklima gelmedi
Bela okuma leeeenAllah belami versin temizleseydim mis gibi sorun kalmayacakti
Stok fanla mi kullaniyorsun
Monteleme harbiden baya ugrastirdi ama sonra anladim ki ben bir malmisim arkasinda plaka varmis onu oturtmak gerekiyormus yt den gordumYani monteleme uğrastiriyor mu uğraştırmıyor mu bilemem ama aklıma gelmemesi kötü olmuş.
Bela okuma leeeenve evet stok soğutucu.
Senin durumun benimkinden daha sikintiymis harbiden 100 derece olsaydi korkudan gotum tutusurduYani monteleme uğrastiriyor mu uğraştırmıyor mu bilemem ama aklıma gelmemesi kötü olmuş.
Bela okuma leeeenve evet stok soğutucu.
Neyse iyi geceler artik o fani bi ara temizlerim usenmessem kendine iyi bakMonteleme harbiden baya ugrastirdi ama sonra anladim ki ben bir malmisim arkasinda plaka varmis onu oturtmak gerekiyormus yt den gordum
Senin durumun benimkinden daha sikintiymis harbiden 100 derece olsaydi korkudan gotum tutusurdu![]()
Ya normalde max 78 mis gibi. Bu havalar yaramadı valla. Şakasız 100 derece gördüm. 100 olmasa bile son 1 haftadır 97-98 derece falan. Phantom Spirit 120 SE alacağım baya billurlu bi soğutucuMonteleme harbiden baya ugrastirdi ama sonra anladim ki ben bir malmisim arkasinda plaka varmis onu oturtmak gerekiyormus yt den gordum
Senin durumun benimkinden daha sikintiymis harbiden 100 derece olsaydi korkudan gotum tutusurdu
Neyse iyi geceler artik o fani bi ara temizlerim usenmessem kendine iyi bak
Tum forumlardaki herkes stok fan yeterli diyor stok fanla 70 derece max diyenler oluyor?Stok fan ile normal
Mecbur soğutucusunu değiştirmeniz gerekiyor