Neler Yeni

Ryzen 5 5500 soğutucudan ses geliyor normal mi

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Ryzen 5 5500 stok soğutucusundan ses geliyor.İsteyene sesi atarım.Sıcaklığında,fps de hiçbir sıkıntı yok sadece ses geliyo.Normalmi?Bilen yardımcı olursa sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artı olarak bu ses sadece yük altındayken geliyor.Gta 5 açtığımda geliyor.Alt f4 attığım an gidiyor bu ses

Phanzox

80+ Silver
Ryzen 5 5500 stok soğutucusundan ses geliyor.İsteyene sesi atarım.Sıcaklığında,fps de hiçbir sıkıntı yok sadece ses geliyo.Normalmi?Bilen yardımcı olursa sevinirim

Artı olarak bu ses sadece yük altındayken geliyor.Gta 5 açtığımda geliyor.Alt f4 attığım an gidiyor bu ses
Normal.

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam coil whine diye bir ses sikintisiymis ama ben sesi ekran kartından değil stok fandan duydum.Acaba sorun ne veya önemli bir şey mi biliyorsanız yardımcı olur musunuz

Phanzox

80+ Silver
Hocam coil whine diye bir ses sikintisiymis ama ben sesi ekran kartından değil stok fandan duydum.Acaba sorun ne veya önemli bir şey mi biliyorsanız yardımcı olur musunuz
Ses normal bir şey.Benim bilgisayardada stok fan var yük altına girince işlemci ısınmasın diye fan hızını arttırıyor ve ses çıkıyor.Eğer aşırı bir ses çıkışı yoksa normal.

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Ses normal bir şey.Benim bilgisayardada stok fan var yük altına girince işlemci ısınmasın diye fan hızını arttırıyor ve ses çıkıyor.Eğer aşırı bir ses çıkışı yoksa normal.
Hocam DC veya insta verin video atayım isterseniz.

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Link bu yardımcı olur musunuz

whisper snow

80+ Silver

whisper snow

80+ Silver

whisper snow

80+ Silver
Çok önemli bir şey mi.İadeye,değişime gerek varmi
Hayır önemli değil donanıma herhangi bir zarar vermez sadece sesi rahatsız eder ve iade alacaklarını zannetmiyorum yüksek ihtimalle normal diye geri gönderirler

KeremmOz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
KeremmOz
Hayır önemli değil donanıma herhangi bir zarar vermez sadece sesi rahatsız eder ve iade alacaklarını zannetmiyorum yüksek ihtimalle normal diye geri gönderirler
Şu an valorantta fps sabitledim ve ses kesildi hocam uğraşmaya değer mi ve bu sorun sadece sesten ibaret ve fps sabitleyin ve geçer mi?

12. nesil intel stok fanı kullanıyom onda da var sorun olmaz
Şu an valorantta fps sabitledim ve ses kesildi hocam uğraşmaya değer mi ve bu sorun sadece sesten ibaret ve fps sabitleyince geçer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116
Üyeler
167,254
Son üye
neso50
Top Bottom