kaldırıryeni sistem alacamda sizce gta 5, call of duty, yada the forest, gibi oyunlari kaldırır mı ?
yeni sistem alacamda sizce gta 5, call of duty, yada the forest, gibi oyunlari kaldırır mı ?
Hazır bilgisayar alacam çünku kendim yapmaya kalksam 1500 euro oluyor oysaki hazır alınca 850 euroya geliyor.Alacağın sistem ne? bu arada güncel oyunları kald
Yaşadığın ülkede fiyatlar çok uçuk değilse ekran kartını rx 6600 almaya çalış bence bayağı fark var aralarında alamıyorsan da sıkıntı olmaz oynarsın oyunlarıyeni sistem alacamda sizce gta 5, call of duty, yada the forest, gibi oyunlari kaldırır mı ?
kasmadan oynarsınyeni sistem alacamda sizce gta 5, call of duty, yada the forest, gibi oyunlari kaldırır mı ?
Hangi ülke hocam? 2000 euro ya 3070 ti + 12700kf toplanıyor Almanya da falan tek tek alarakHazır bilgisayar alacam çünku kendim yapmaya kalksam 1500 euro oluyor oysaki hazır alınca 850 euroya geliyor.
Yurtdışında yaşıyom oyuzden euro dedim.
Yani tüm bileşenler belli degil.
baska bir tane buldum onun icin ayri bir konu acicamYaşadığın ülkede fiyatlar çok uçuk değilse ekran kartını rx 6600 almaya çalış bence bayağı fark var aralarında alamıyorsan da sıkıntı olmaz oynarsın oyunları
kusura bakma abi ben önceden yaptıgım bir tane sistemin fiyatını soyledim.( almadım sadece site de toplasam kac euro tutar diye bakmıstım)Hangi ülke hocam? 2000 euro ya 3070 ti + 12700kf toplanıyor Almanya da falan tek tek alarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta 1600 euroya bile düşebiliyor fiyat 6700xt xfx alınca
olur mu bilmiyom ki, uçağa almazlar bence.Türkiyeye gelip burdan alsan daha ucuz o ne öyle nerede yaşıyorsun gelecek biri varsa ana parçaları buradan aldırsan daha ucuza gelir sanırım
Parçaları ucuz ve günenilir yerlerden almak daha mantıklı tek site yerine. Almanyadaki kuzenime de önerdiğim için biliyorum daha kaliteli oluyor sistem. Senin tercihin tabi.baska bir tane buldum onun icin ayri bir konu acicam
kusura bakma abi ben önceden yaptıgım bir tane sistemin fiyatını soyledim.( almadım sadece site de toplasam kac euro tutar diye bakmıstım)
hazır olan sistemi kendim toplamaya calışsam 985 euro oluyor oysaki hazır olarak aldığım da 850 euro.
bahsettiğim öbür bilgisayar ise bu:
Intel Core i5-10400F (2.9 GHz)
MSI H510M-A PRO
Be Quiet ! Pure Rock Slim 2
DDR4 Textorm - 16 Go (2 x 8 Go) 2666 MHz - CAS 19
MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC
Crucial BX500 240 Go
Seagate BarraCuda 1 To
Zalman Z3 Neo
Textorm TX500+ - 500W
olur mu bilmiyom ki, uçağa almazlar bence.
Parçaları ucuz ve günenilir yerlerden almak daha mantıklı tek site yerine. Almanyadaki kuzenime de önerdiğim için biliyorum daha kaliteli oluyor sistem. Senin tercihin tabi.
O zaman bir şey diyemem yukarıda attığın Textorm markalı ürünleri bilmiyorum, Crucial bx500 kronik sorunlu modeller arasındaydı.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben Fransada yaşıyom almanyadanda baktım orda ucuz ama bir daha fransaya göndermek ıçın kargo parası ödemek lazım.