Neler Yeni

Ryzen 5 5500 vs Ryzen 7 2700x

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
bence 5600 ve üzeri bir işlemci almanız daha iyi
usta herkes aynı şeyi söylüyor ama benim elimde şuan para yok hepsipay limitim ile alabiliyorum.Sadece almalı mıyım diye sordum.Çünkü bana mantıklı gelmişti. Daha az güç tüketimi + Daha az ısı = Daha uzun ömürlü bir anakart sonuçta yüksek bir güç tekitim var oyunlarda bile ve darboğazdan kurtulmak da istiyorum.

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
hocam hamster gibi tekerlek çevirerek sen mi elektrik veriyorsun bilgisayara? azıcık fazla w çekiyor diye niye bu kadar dert edindin kendine? boşa para harcayacaksın benzer performansta bir işlemciye geçerek. daha güçlü bir şey alacak olsan hadi neyse

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
hocam hamster gibi tekerlek çevirerek sen mi elektrik veriyorsun bilgisayara? azıcık fazla w çekiyor diye niye bu kadar dert edindin kendine? boşa para harcayacaksın benzer performansta bir işlemciye geçerek. daha güçlü bir şey alacak olsan hadi neyse
Usta zaten cevabımı aldım sadece başladık sadece tartışıyoruz gelenler ile.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
umut şahin
usta herkes aynı şeyi söylüyor ama benim elimde şuan para yok hepsipay limitim ile alabiliyorum.Sadece almalı mıyım diye sordum.Çünkü bana mantıklı gelmişti. Daha az güç tüketimi + Daha az ısı = Daha uzun ömürlü bir anakart sonuçta yüksek bir güç tekitim var oyunlarda bile ve darboğazdan kurtulmak da istiyorum.
anladım ileride tekrar upgrade etmen gerekecek o yüzden söylemiştim en iyi kararı sen vereceksin tabikide şimdiden hayırlı olsun

GlHarry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Erdem BELER
yok usta anladım herkes sağ olsun ben kararımı verdim.
Hocam son bir önerim olsun. Ben 5500 kullanıcısıyım. Anakartımda m2 ssd ve ekran kartım pci-e 4 desteklemesine rağmen r5 5500 yüzünden m2 ssd ve ekran kartım ne yazık ki pci-e 3 üzerinden çalışıyor. Çünkü işlemci pci-e 3 ü destekliyor. Sırf bu yüzden 5600’e geçmeyi düşünüyorum. He eğer senin benim gibi bi derdin yoksa 5500 tam bi f/p. 4.4Ghz ye oc yaptım keyfime bakıyorum. Ama eğer anakartta pci-e 4 istiyorsan 5600 almanı öneririm diğer arkadaşlar gibi.

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Hocam son bir önerim olsun. Ben 5500 kullanıcısıyım. Anakartımda m2 ssd ve ekran kartım pci-e 4 desteklemesine rağmen r5 5500 yüzünden m2 ssd ve ekran kartım ne yazık ki pci-e 3 üzerinden çalışıyor. Çünkü işlemci pci-e 3 ü destekliyor. Sırf bu yüzden 5600’e geçmeyi düşünüyorum. He eğer senin benim gibi bi derdin yoksa 5500 tam bi f/p. 4.4Ghz ye oc yaptım keyfime bakıyorum. Ama eğer anakartta pci-e 4 istiyorsan 5600 almanı öneririm diğer arkadaşlar gibi.
anakartta pci-ı 4 yok. Zaten güncel kartların neredeyse hepsine pci-e 3 yetiyor.

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Selçuk Han Zengin
alacağım çünkü elimdeki işlemciyi satıp elimde nakit olsun istiyorum zaten benim masrafım yok 200tl internet parası birde bu 600 TL masrafım var. Koymaz bana.
Hocam bu ara hayırlı olsun aldıysan. Yaptığın işlem kenarda nakit paran olsun diye yapıyorsun herhalde... 5500 ile fps drop yemeye devam edeceksin herhangi bir fark olmayacak. Bilgin olsun. İyi akşamlar.

Top Bottom