evet belki ama ben daha iyi olabileceğini düşünüyorum.Hocam bu ara hayırlı olsun aldıysan. Yaptığın işlem kenarda nakit paran olsun diye yapıyorsun herhalde... 5500 ile fps drop yemeye devam edeceksin herhangi bir fark olmayacak. Bilgin olsun. İyi akşamlar.
biliyorum taksit ile alacağım ve elimdeki işlemciyi satıp nakit para geçecek elime.Watt tüketimi azalır ama darboğazı FPS dropu 5500 de yapar. Gereksiz bir yükseltme olur.
biliyorum taksit ile alacağım ve elimdeki işlemciyi satıp nakit para geçecek elime. Yani 5600 alamayacağımı söylememe rağmen 5600 al diyip duruyor param olsa 5700x bile alırım ama hiç param yokken sıfırdan böyle bir yükseltme yapmak bana mantıklı geldi bayağı.R5 5600 olsa geçilir de 5500 e geçmenin hiçbir mantığı yook.
2600TL lik işlemciyi 12 taksitle 4700TL ye almanın pek mantıklı yanını göremedim ben şahsen. Ben olayı yanlış anladıysam kusura bakmayın.evet belki ama ben daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum taksit ile alacağım ve elimdeki işlemciyi satıp nakit para geçecek elime.
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum taksit ile alacağım ve elimdeki işlemciyi satıp nakit para geçecek elime. Yani 5600 alamayacağımı söylememe rağmen 5600 al diyip duruyor param olsa 5700x bile alırım ama hiç param yokken sıfırdan böyle bir yükseltme yapmak bana mantıklı geldi bayağı.
evet normalde yok ama ben şuan tek kuruş vermeden alıyorum ve aylık 400 tl benim için önemli değil.2600TL lik işlemciyi 12 taksitle 4700TL ye almanın pek mantıklı yanını göremedim ben şahsen. Ben olayı yanlış anladıysam kusura bakmayın.
Aynı performansa birde para ödemekevet normalde yok ama ben şuan tek kuruş vermeden alıyorum ve aylık 400 TL benim için önemli değil.
yani işlemcimi 1900'e satarsam 2700 tl'ye geliyor. Yani neredeyse sıfır fiyatına.Aynı performansa birde para ödemek
Sana hayırlı ödemeler kralım
Sen aynı performans için işlemci sat sonra sıfır fiyatına geliyor diye sevinyani işlemcimi 1900'e satarsam 2700 TL'ye geliyor. Yani neredeyse sıfır fiyatına.
bende biliyorum fazla bir şey değişmeyeceğini sadece muhabbet olsun diye konu açtım.Sen aynı performans için işlemci sat sonra sıfır fiyatına geliyor diye sevin
Takıl reis kafana göre biz anlattık sana pc senin al sat kullan sök tak
Bizde sen kazıklanma diye muhabbet ediyoruz da neysebende biliyorum fazla bir şey değişmeyeceğini sadece muhabbet olsun diye konu açtım.
usta neden kazıklanayım sıfır fiyatına geliyor daha güncel daha az güç tüketiyor işlemci soğutucda boşta ses yapmayacak artık yani benim için sıkıntı değil ben sadece farklı görüş almak istedim. Sağ olsun bir sürü kişi fikir belirtti.Bizde sen kazıklanma diye muhabbet ediyoruz da neyse
Tamam reis dediğim gibi pc senin sök tak takıl kafana göreusta neden kazıklanayım sıfır fiyatına geliyor daha güncel daha az güç tüketiyor işlemci soğutucda boşta ses yapmayacak artık yani benim için sıkıntı değil ben sadece farklı görüş almak istedim. Sağ olsun bir sürü kişi fikir belirtti.
eyw usta ben dediğim gibi farklı görüş almak istedim benim için mantıklı olduğunu düşündüğüm şeyi yapıyorum.Tamam reis dediğim gibi pc senin sök tak takıl kafana göre