Kardesim senden bir red mekanik klavye onerisi bekliorm aynı bu sekilde indirimli paylastklarn gibiYapıştırın
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
reisim iyi geceler sağlam indirimYapıştırın
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
ibrahim abinin forum konusunda bildirim açma tarzı bir şey var mı mağazadan önce indirimi paylaşıyor resmenYapıştırın
redragon k552 varKardesim senden bir red mekanik klavye onerisi bekliorm aynı bu sekilde indirimli paylastklarn gibi
Kişiye özel bildirim yok sanırım.ibrahim abinin forum konusunda bildirim açma tarzı bir şey var mı mağazadan önce indirimi paylaşıyor resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
redragon k552 var
nasıl bir klavye 715 tl ye değer miibrahim abinin forum konusunda bildirim açma tarzı bir şey var mı mağazadan önce indirimi paylaşıyor resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
redragon k552 var
hayırlı olsunher şey bu işlemciyle başladı. Sogutucu a320m 2600 rx590 derken imzadaki sistemi topladım. pek iyi gelmedi bu işlemci
Senin dediğin şekilde aldım naysla falan değil halkbank kartıyla eyvallahhacılar pazaramada nays10 koduyla 2522 TL ye düşüyor. benim anlamadığım bu kodu girdikten sonra istediğimiz bir kartla alışverişi tamamlayabiliyor muyuz yoksa nays kartmı gerekli.
bende olmuyor bu kodSenin dediğin şekilde aldım naysla falan değil halkbank kartıyla eyvallah