okanaltunbas
80+ Bronze
Dahası
Benimki daha bu gün kargoya verildikargo geldi beklesin bakalım kutusunda duruma göre kullanırım
ben bilerek hızlı teslimat yaptırmadım daha uzun sürsün diyeBenimki daha bu gün kargoya verildi
benimkide yolda bunun yanına ucuz yollu b550 anakart lazımkargo geldi beklesin bakalım kutusunda duruma göre kullanırım
Harbi ya, her gün artıyor AM4 anakart fiyatları. Bakalım yolun sonu nereye çıkacak.benimkide yolda bunun yanına ucuz yollu b550 anakart lazım
Aslında işlemcin iyi ama değiştirmek istersen yeni nesil olsun istiyosan geç.3600x im var onu satıp geçebilirmiyim 3600x kaça gider tahimini
Bugün teslim edildi ürün. Alan arkadaşlardan Uncharted hediyesini alabilen var mı?
14 gun sonra musteri hizmetlerine yazicakmissinBugün teslim edildi ürün. Alan arkadaşlardan Uncharted hediyesini alabilen var mı?
Bende bugun aldim bekleticem duruma gorekargo geldi beklesin bakalım kutusunda duruma göre kullanırım
Nays rehperi vardi forumda is bankasinin app iHocam nays nedir ,nasıl açılır ,Hepsiburada ile nasıl anlaşması var bilgilendirebilecek olan var mı ?
Benim de 4k ya aldımHer Ryzen 5 5600 indirimi yüreğime saplanıyor.