- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne boş adamsın yav hala voltaj cart curt diyorsun. Neyse engel.İşlemcinin silikon kalitesi kötü olduğu için fazla voltaj veriyor bu nedenle yüksek GHz de çalışmıyor.
Bilmemek ayıp değil; araştırmamak, öğrenmemek ayıp!Ne boş adamsın yav hala voltaj cart curt diyorsun. Neyse engel.
Hocam bende de durum bu şekilde. Bir sıkıntı var mı acaba? Boşta da 2. resimdeki gib.Hayır bir sorun yok. Oyunda maks frekanslara çıkacak fakat stres testlerinde bu değerleri görmüyor. El ile müdahale ile yada Curve optimizer ile düzeltilebiliyor. Piyasadaki işlemcilerin %95 i bu şekilde çalışıyor. Platin slikonlar genelde daha yüksek hızlara çıkabiliyor. Curve bu işi çözer. Format vs gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada boost frekansı 4.2 değil 4.4 ghz.
Stok halde bu şekilde. Curve ile 4.65 ghzlere çıkabiliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Buda boşta olan hali. Stres testlerinde bu hızları görmüyor. Muhtemelen zen 3 ten kaynaklı bir durum bu.
Alıntıyı görüntüle
bakın yük altında 4.1 GHz çekirdekler. boştaki değerler ise gayet normal. benim yükteki frekanslarım 3.825 GHz. sizin değerleriniz daha iyi yani. vaat edilen frekans değeri ise 4.2 Ghz.Hocam bende de durum bu şekilde. Bir sıkıntı var mı acaba? Boşta da 2. resimdeki gib.
Yok dostum normal. Yukarda da yazdığım gibi zen 3 ten kaynaklı bir durum bu. 5000 serisinde nedense hepsinde stress testlerinde işlemci olması gereken frekansa çıkmıyor. Slikonu iyi olanlar yakınlaşıyor sadece. Senin de fena değil.Hocam bende de durum bu şekilde. Bir sıkıntı var mı acaba? Boşta da 2. resimdeki gib.
Anlamaz bro konuşma uslübunu bilmiyor, alakası olmayan şeylere atarlanıyor, kendisini ilgilendirmeyen yardımlara haddiymiş gibi atlıyor. he de şikayet et geç.Bilmemek ayıp değil; araştırmamak, öğrenmemek ayıp!
Bi arkadaşa UV yaparken denk geldim işlemci UV yapmadan Çoklu stressde 4.45 GHz de sabit ve sadece 70W çekiyorduYok dostum normal. Yukarda da yazdığım gibi zen 3 ten kaynaklı bir durum bu. 5000 serisinde nedense hepsinde stress testlerinde işlemci olması gereken frekansa çıkmıyor. Slikonu iyi olanlar yakınlaşıyor sadece. Senin de fena değil.
5600 de denk gelmedi bana hiç. 3 tane var şuan elimde 3üde aynı ayarda.Bi arkadaşa UV yaparken denk geldim işlemci UV yapmadan Çoklu stressde 4.45 GHz de sabit ve sadece 70W çekiyordu
İçim gitti işlemciye Bende olsa 5GHz i kesin geçirtirdim
Aklım gitti zaten görünce benimki MAX 4.7 Görüyor5600 de denk gelmedi bana hiç. 3 tane var şuan elimde 3üde aynı ayarda.