ryzen 5 5600 alinir mi

Tamamda hocam 1600'e darboğaz yapar yazmadım ben iyi misiniz? :D 5600'e yazmıştım.
Hocam 5600 darboğaz yapıyorsa 1600 nasıl yapmasın? Aralarında dağlar kadar fark var. Eğer 1600 dahi rx570'e dar boğaz yapmıyorsa, 5600 hiçbir şekilde darboğaz yaşatmaz.

Hocam 5600 darboğaz yapıyorsa 1600 nasıl yapmasın? Aralarında dağlar kadar fark var. Eğer 1600 dahi rx570'e dar boğaz yapmıyorsa, 5600 hiçbir şekilde darboğaz yaşatmaz.
Haklısınız.

ryzen 5 5600 güzel işlemci hocam alın.

bilmediğin konu da lafa girme o zaman reis .D 5600 dediğin işlemci 5600x ile aynı performansı veriyor neredeyse
Tamamdır reis izliyorum hemen. Alla alla ya 5600 ile 5600x aynı performansı mı veriyormuş neredeyse vay canına sağol reis bilmiyordum valla.
Ayrıca bilmediğin konularda lafa girme ne demek reis :D Yanlış biliyormuşum doğrusun öğrendim işte ve niye bu kadar atarlı giderlisin reis sen yaa :DDD

msi armor rx570 4gb ve ryzen 5 1600 (14nm) islemcim var. ekran kartimi su an degisemem butceden oturu ancak islemciye butce cikardim ryzen 5 5600 e gecsem (x olmayan modeli) performansta artis yasar miyim elimdeki ekran karti ile ?
Performansin ucacaktir.
Besleyen oyunlarda pek bir fark olmaz ama valo cs gibi oyunlarda veya render konusunda guzel bi performans artisi hissedersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tesekurler peki beslediğini yada besliğemedini nasıl anlarız
islemcinin performans testlerine bakman lazim. Merak ettigin bir islemci ekran karti varsa sor cevaplayayim darbogaz var mi yok mu

Performansin ucacaktir.
Besleyen oyunlarda pek bir fark olmaz ama valo cs gibi oyunlarda veya render konusunda guzel bi performans artisi hissedersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islemcinin performans testlerine bakman lazim. Merak ettigin bir islemci ekran karti varsa sor cevaplayayim darbogaz var mi yok mu
Ryzen 3 4300ge rx6500xt mesela

Ryzen 3 4300ge rx6500xt mesela
Besleyecektir.
Valo cs de de islemcinin performansini alirsiniz (bu neredeyse her islemci ve ekran kartinda (cok dusuk ekran kartlari haric) boyledir) genellikle valo cs de islemci performansi alinir

Geri