Rookie Forumer
80+ Bronze
@Ckribrahim haklı bu aradaHazır sistem sadece işlemci ve ssd'de değişiklik var
@Ckribrahim haklı bu aradaHazır sistem sadece işlemci ve ssd'de değişiklik var
Burda ben sisteme değil ekran kartı ve işlemciye para veriyorum zamanla ssd ve psu'yu değiştiricem@Ckribrahim haklı bu arada
Yeni sistemler gelecek onları bekleyebilirsin.Şu an bütçem buna yetiyor ve bu fiyata alınabilecek en iyi kasa bence başka önerisi olan var mı?
Bu sistemdeki ekran kartının en düşük fiyatı : 9799 TLYeni sistemler gelecek onları bekleyebilirsin.
Ryzen 5 5500 var ve pny marka 3050 çöp hocam
değerlendirebilirsin bence
Kardeşim, öncelikle burada ki bazı PC profesörlerini çok dinleme. Bu sistemi bizzat kendim de alacağım gayet iyi sistem gönül rahatlığıyla alabilirsin. Kendin toplamak istersen 18.5k ediyor ssd stoğu bitmiş tekrar koyarlarsa öyle alırsın bi fiyat farkı olmuyorBurda ben sisteme değil ekran kartı ve işlemciye para veriyorum zamanla ssd ve psu'yu değiştiricem
İşlemci 4000 TLBurda ben sisteme değil ekran kartı ve işlemciye para veriyorum zamanla ssd ve psu'yu değiştiricem
bune kanka hahaha. Bu sistem DA-G5 ' e yaklaşamaz.
değerlendirebilirsin bence
Aynı şeyi düşünüyorum bende çünkü bu ekran kartı gerçekten çok başarılı performans olarak işlemciside gayet yeterli ssd stoğu tahminen ne zaman gelirKardeşim, öncelikle burada ki bazı PC profesörlerini çok dinleme. Bu sistemi bizzat kendim de alacağım gayet iyi sistem gönül rahatlığıyla alabilirsin. Kendin toplamak istersen 18.5k ediyor ssd stoğu bitmiş tekrar koyarlarsa öyle alırsın bi fiyat farkı olmuyor
itopya tekli parçaları pahalı sunuyorİşlemci 4000 TL
Ekran Kartı 7000 TL (Sırf rog diye 9k vereceksen sen bilirsin)
Anakart 600 TL
Ram 1100 TL
Ssd 900 TL
Kasa 1000 TL
Psu 600 TL
TOPLAM: 15200 TL
Bu fiyatlara akakçeden toplanıyor nasıl iyi sistem ben onu anlamadım. Sadece Rog ekran kartı var içinde
Pahalı sunsun sistem fiyatı iyi değil. Muadil sistemi kendimiz toplayabiliyoruz daha iyi bileşenlerle.itopya tekli parçaları pahalı sunuyor
Kasa değişse alınabilir tabi SSD sıkıntı yaratabilir.Evet. Ekran kartını iteliyorlar işte dandik kasalarla.