Neler Yeni

Ryzen 5 5600 - ASUS ROG STRIX Radeon RX 6600 XT OC 8GB'lı Sistem Sizce Nasıl?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Böyle bir şey topladım bakabilirsiniz.
Kasa kötü.
Böyle daha iyi.

Whisky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mert
Discord
Whisky#1111
hocam şuan dolar 17,34 kampanyalı sistemler olmadığı sürece hazır sistemler pahalı normal olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son Söz Beklenemek En Mantıklı Hareket Olcaktır .
Coinler düştüğü için ekran kartlarında aşırı şekilde bir düşük var bu aralar bu yüzden toplamak istiyorum

Carl-S

80+ Gold
Kasa kötü.
Böyle daha iyi.
Doğru mesh kasa değil sıkıntı yaşayabilir.

Rookie Forumer

80+ Bronze
Coinler düştüğü için ekran kartlarında aşırı şekilde bir düşük var bu aralar bu yüzden toplamak istiyorum
Coin Düşüşleri Var Evet Ama Bekleyip Daha Uyguna Daha Güzel Sistemler Alabilirsin Hocam Şuan Aşırı Geliyor O Fiyata Göre Diğer Parçalar Ne Kadar İyi Olursa Olsun

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Buradan kulak almayacaksa neden konu açıyor ne sıkıntısı var arkadaşın ?

Ne değişik tipler var ya.

PSU rezalet rog takıntın yüzünden bilmem kaç kağıdı çöp edeceksin inatla bunu savunuyorsun. Bilgisizliğini ve bu inatla kabullenmeme isteğin doğrultusunda daha ne tür yorum bekleyişindesin ?
O psu ile güzelim ekran kartını yakınca aklı başına gelir merak etme.

Whisky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mert
Discord
Whisky#1111
Konuyu açmamdaki sebep sistemde bulunan ekran kartının fiyatı 9800 tl işlemcide 4000 tl tek tek toplamaya kalktığımızda tamam diyelim rog almayalım ekran kartını yine zarardayız çünkü iki parça almakla sistem bitmiyor 14500'ü daha iyi performans verebilecek bir sistem bulamadım burda psu ve ssd'ye takılmayın çok pahalı parçalar değil zamanla değiştiririm başka önerisi olan varsa yazabilir lütfen ekran kartının rakibi bile olamayacak hazır sistemlerin linkini atmayın teşekkürler...

O psu ile güzelim ekran kartını yakınca aklı başına gelir merak etme.
Bir kaç ay içerisinde hemen yanacak hali yok ya?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Konuyu açmamdaki sebep sistemde bulunan ekran kartının fiyatı 9800 TL işlemcide 4000 TL tek tek toplamaya kalktığımızda tamam diyelim rog almayalım ekran kartını yine zarardayız çünkü iki parça almakla sistem bitmiyor 14500'ü daha iyi performans verebilecek bir sistem bulamadım burda psu ve ssd'ye takılmayın çok pahalı parçalar değil zamanla değiştiririm başka önerisi olan varsa yazabilir lütfen ekran kartının rakibi bile olamayacak hazır sistemlerin linkini atmayın teşekkürler...

Bir kaç ay içerisinde hemen yanacak hali yok ya?
Biraz o psular hakkında açılan konuları oku dostum sen istersen. Sonra tekrar konu açarsın.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Biraz o psular hakkında açılan konuları oku dostum sen istersen. Sonra tekrar konu açarsın.
Fikrini değiştirmeyi düşünmüyorsa açmasın mümkünse. PSU'nun koruma düzeyi apaçık belli. Bilgisi yok. Buna rağmen bunu savunuyor.
Ben o eldeki paraya üzülüyorum.

xPers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berke
Buradan kulak almayacaksa neden konu açıyor ne sıkıntısı var arkadaşın ?

Ne değişik tipler var ya.

PSU rezalet rog takıntın yüzünden bilmem kaç kağıdı çöp edeceksin inatla bunu savunuyorsun. Bilgisizliğini ve bu inatla kabullenmeme isteğin doğrultusunda daha ne tür yorum bekleyişindesin ?
1-) Orada gördüğün üzere " bazı " yazıyor.
2-) PSU ilerde değiştirilebilir.
3-) Rog takıntım falan yok, Sadece Rog ekran kartı alacağım deseydi kesinlikle alma derdim ama bu bir hazır sistem.
4-) Aynısını aynı fiyata bulabilirsen, toplayabilirsen o şekilde alalım.

Top Bottom