Ryzen 5 5600 gHz hakkında

Reaksiyon skoru
6
Beyler bu hazır sistemi almayı düşünüyorum. Ama işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için(Valorant,CS tarzı) işlemciyi 5600 almayı düşünüyorum özelleştir kısmından iki seçenek var birinde MPK 4.4 gHz yazıyor diğerinde 3.5 gHz yazıyor. Aralarındaki farklar neler inceleyip bir yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

Ekler

• asdfsdfsf.png
    asdfsdfsf.png
    76.6 KB · Hit: 56
ikiside ayni, aciklama eksik olmus sadece. stok hiz ve boost hızı. yani iki islemcide ayni. mpk demek kutusuz demek sadece. sen stok soğutucu kullanmiyacagin icin kutusuz al. kule tipi yada 240 lik sivi sogutma alman lazim.zaten bu islemciye

Aralarında fark yok, MPK yazıyorsa kutusuz ürün yani satıcının toplu halde temin ederken aldığı hali anlamına geliyor. İkisinin de boost frekansı 4.4 tür. MPK olanı al geç bu işlemci stok soğutucuyla kullanılmamalı zaten.

Aralarında fark yok hocam mpk kutusuzdur yani fan yok, ben stok fanı ile 2 gün anca dayandım sıvı soğutucu çektim direkt , işlemci ısınıyor soğutucu almak şart , zaten yaz geliyor hiç oynanmaz stok soğutucu ile

Tray olarak temin ettim memnunum kule tipi hava soğutucu ile kullanıyorum bu işlemci için sıvı soğutmaya gerek yok. Oyunlarda 50-55 dereceyi geçmiyor.

Temel hız 3.5ghz boost hız 4.4ghz oluyor. Sağlam bir soğutma ve ince ayarlarla 4.9ghz ye kadar da çıkabilir

Geri