Ryzen 5 5600 gt710 alınır mı

Pahalı. 9k ya en kötü rx580li hali toplanır

Yer olarak aksaraydayım eğer yapabilirseniz çok iyi olur
Ekran kartı: Az daha zorlarsan PG'yle verir.
İşlemci ve fanı:
Anakart:
RAM: İki tane al.
PSU: 2. el 1x8 pin'i olan kaliteli bir 500W bile yeter, 700 TL civarına bulabilirsin.
SSD:
Kasa: İster al ister alma, sana kalmış.

Ekran kartı: Az daha zorlarsan PG'yle verir.
İşlemci ve fanı:
Anakart:
RAM: İki tane al.
PSU: 2. el 1x8 pin'i olan kaliteli bir 500W bile yeter, 700 TL civarına bulabilirsin.
SSD:
Kasa: İster al ister alma, sana kalmış.
Hocam çok teşekkür ediyorum lakin aksaraydayım ben bu parçaları nasıl alacağım

Hocam çok teşekkür ediyorum lakin aksaraydayım ben bu parçaları nasıl alacağım
sahibindende param güvende diye bir sistem var, satıcı sana kargolatıyor ve sen ürüne onay verene kadar para sahibinden de kalıyor. ürün sana ulaştığında 2-3 güne iade edip etmemene bakıyor. iade etmenin bir nedeni olmaya bilir, eğer ürün hasarlıysa ya gelmediyse ya da sırf canın istemiyor diye iade edebiliyorsun. paran sende kalıyor, ürünü bir kutusuna koyup sahibindenin bırak dediği yere bırakıyorsun.

Ekler

• IMG_2681.png
    IMG_2681.png
    140.4 KB · Hit: 27
Bu sistemi pazarlıkla 12ye alsam nasıl
yok hocam işlemci çok eski kalmış darboğaz yapma olasılığı da var mümkünse ryzen sistem tercih edin çünkü işlemci yükseltmesi kolay oluyor kasım 2024 te arkadaşıma ryzen2600 rx590 sistemi 8buçuğa aldık mesela sonra işlemcisini dışardan ryzen5600 yaptı mis gibi kullanıyor

yok hocam işlemci çok eski kalmış darboğaz yapma olasılığı da var mümkünse ryzen sistem tercih edin çünkü işlemci yükseltmesi kolay oluyor kasım 2024 te arkadaşıma ryzen2600 rx590 sistemi 8buçuğa aldık mesela sonra işlemcisini dışardan ryzen5600 yaptı mis gibi kullanıyor
Son 12 bin tl yaptı otobüsle gidip alacağım gidiş geliş 500tl toplamda 12500tl ye denk geliyor mantıksız mı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,833
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri