tunazadeeq
80+ Bronze
RYZEN 5 5600, GTX 1650 PSU OLMAYAN MESH PANEL VE TAMPERLİ CAMI OLAN ATX KASA LAZIM
Son düzenleme:
bütçe 400 500w iş görür bu arada bende 5600 1650süper kullanıyorumRYZEN 5 5600, GTX 1650 PSU OLMAYAN Kasa önerisi
psu aramıyorum usta kasa arıyorum mesh panel ve tamperli camlıbütçe 400 500w iş görür bu arada bende 5600 1650süper kullanıyorum
aa çok pardonpsu aramıyorum usta kasa arıyorum mesh panel ve tamperli camlı
bütçe neydi agampsu aramıyorum usta kasa arıyorum mesh panel ve tamperli camlı
1.5-2k arasıaa çok pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe neydi agam
hocam uzun ömürlü bir şey arıyorsanız dk431 olabilir tavandan 360 radyatör desteği argb fanlar falan var 5090 falanda rahat sığıyor hani ilerde yeni sistem dizersiniz direkt kasa hazır olur beyazıda aynı fiyattı en son ilginizi çekerse1.5-2k arası
usta atx anakartı alıcam bu kasa eatx sıkıntıı olmasın, bide baya büyük kasa galibahocam uzun ömürlü bir şey arıyorsanız dk431 olabilir tavandan 360 radyatör desteği argb fanlar falan var 5090 falanda rahat sığıyor hani ilerde yeni sistem dizersiniz direkt kasa hazır olur beyazıda aynı fiyattı en son ilginizi çekerse
Aga kasa büyük işte gelecek için önerdim sığma konusu sıkıntı olmaz maksimuma kadar destekliyor demek o daha küçük olanlarıda takabilirsin tabi ki deusta atx anakartı alıcam bu kasa eatx sıkıntıı olmasın, bide baya büyük kasa galiba
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,506019168.html al hocam atx kasa fakat 360mm desteği yok onu söylemek isterim.kasa büyük olmasın işte usta napcam büyük kasayı atx lazım bana
zoko dk431 al baya büyük bir kasa1.5-2k arası
kasa büyük olmasın işte usta napcam büyük kasayı atx lazım bana
ozaman bu kadar para vermene gerek yok kral al bu da iş görür argb fan yazmışlar tam bilmiyorum doğru muhttps://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,506019168.html al hocam atx kasa fakat 360mm desteği yok onu söylemek isterim.
aaa benim ilk kasam gözlerim doldu ağlayacam şimdi çok iyi kasa bu arada hava akışı çok hoş.ozaman bu kadar para vermene gerek yok kral al bu da iş görür argb fan yazmışlar tam bilmiyorum doğru mu
![]()
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com