F/P ömürlük kasa önerisi

Hocam Lancool III mü NZXT H6 Flow mu?
Hocam aradığın görselse tercih senin zaten. Ama aradığın serinlik, geniş destek vs. ise Lancool 3 harika. 420mm top bölümünde radyatör desteği var. Camlarda pencere özelliği Kablolama için ek gizleme pencereleri, full mesh yapı. Benim bi lancool III + 420mm arctic freezer kombosu hayalim var bayağıdır.

Ben Asus Prime AP201 kullanıyorum. Her tarafı mesh ve cam olarak iki şekli var. Fiyat olarak en son 4 bin liraya yakındı. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Matx kasaların genelinde soğutma sıkıntısı var ama Sapphire Pure 7700 XT ile kullanıyorum hem boyut olarak da büyük bir kart olmasına rağmen sığıyor, hem de 2K'da 60 derecelerde oynuyorum. 360 mm sıvı soğutma destekliyor. Bence alınabilecek en iyi Matx kasalardan bir tanesi. Bunu almamış olsaydım DeepCool'un CH370'ni ve ya CH360'ını alırdım. Güzel kasalar, tavsiye ederim.
merhaba hocam hala aktif olarak kullanıyormusunuz acaba bende almayı düşünüyorum baya hosuma gitti ama parçalar içinde nasıl duracak bilemiyorum çok küçük ve kompakt bir kasaya benziyor eğer hala kullanıyor iseniz fotoğraf atma şansınız varmıdır

Son düzenleme:
Geri