Ryzen 5 5600 için anakart onerisi

alınabilir fakat illa asus istiyorsanız alınabilir.
Eğer 4 slot ram destekli istiyorsanız B450M-A öneririm Asus'un. (Fiyatına bakmadım)
Hocam ben a520 M h anakartım vardi sıkınti çıkardı ondan dolayı soruyorum illa Asus tercihim değil gigabyte alabilirim ama korkuyorum bidaha sorun yaşarsam ondan

Hocam ben a520 M h anakartım vardi sıkınti çıkardı ondan dolayı soruyorum illa Asus tercihim değil gigabyte alabilirim ama korkuyorum bidaha sorun yaşarsam ondan
Hangi konuda sıkıntı çıkartmıştı?

Anladım ama bu sorun o anakarttan kaynaklıdır. Yani Her Gigabyte marka anakartta böyle bir sorun olmaz .Aynı Durum Asus için de geçerlidir.

Hocam gigabyte a520m h anakart aldım sıkınti çıkardı çok soğudum Asus eski anakartimda asustu çok memnundum ondan dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu nasıl peki
n11'den Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
B450 yerine B550 almanız daha mantıklı olur PCI EX 4.0 desteğinden ötürü.

Anladım ama bu sorun o anakarttan kaynaklıdır. Yani Her Gigabyte marka anakartta böyle bir sorun olmaz .Aynı Durum Asus için de geçerlidir.
Hocam ben şimdi ne alimya kafam karıştı full
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben şimdi ne alimya kafam karıştı full
n11'den Gigabyte B550M-DS3H AMD B550 4400 MHz (OC) REV1.5 DDR4 Soket AM4 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/gigabyte-b...soket-am4-matx-anakart-1562230?magaza=elmacik bunu alıp gecimmi

Evet hatalı olarak gelmiştir bende gigabyte kullanıyorum herhangi bir sorunu yok merak etmeyin.
Hocam Asus prime b550m-k alcamda ama bios update yapmam gerekiyormu
n11'den Asus Prime B550M-K AMD B550 4800 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,232
Üyeler
192,655
Son üye
futra
Geri