hayır qflash bios özelliğide var gerekirse sistem açmadan bios atabiliyorsun
teşekürlerBen asus tuf b550 m plus kullanıyorum, güncelleme gerekmiyor sanırım. Yapmadım diye biliyorum.
hayır merak ettiğim eski işlemci olmadan çalıştırabicekmiyim 5600 üHer anakart zamanla BIOS güncellemesi alır bunu yapmak senin keyfine veyahut da sistemin güncellemesine kalmış zaten basit bir işlem 2 dakikada halledebiliyorsun
Anladım anakartında BIOS girişi varsa sadece elektrik bağlantısı ile de yapabilirsin videoları izle ben de öyle yapmıştım bir ara bu konuda rehber çok var çoğu anakarttahayır merak ettiğim eski işlemci olmadan çalıştırabicekmiyim 5600 ü
B550 serisi için BIOS güncellemene gerek yok.
Asus Prime B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.509,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
dostum b550 anakartlar 5000 serisine hazırdır zaten
amazonda ki prime üye olursan 3700tlGIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4733(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4733(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
cevaplarınız için teşekür ederim peki bu attığım anakartlar iş görürmüAnladım anakartında BIOS girişi varsa sadece elektrik bağlantısı ile de yapabilirsin videoları izle ben de öyle yapmıştım bir ara bu konuda rehber çok var çoğu anakartta
Edit: sanırım b450'lerde o problem var b550'lerde o problem yok