snowman t5 kullanıyorum 5600de buz gibi çıtını çıkarmadan soğutabiliyor. t6'sıda olması lazım ama montaj ve şık görünümünden dolayı ben t5 tercih ettim.R5 5600 İşlemci için soğutucu öneriniz var mıdır? Bütçem Max 750 TL şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam konuyu şimdi gördümde bende soğutucu almayı düşünüyorum sessiz çalışıyor mu t5snowman t5 kullanıyorum 5600de buz gibi çıtını çıkarmadan soğutabiliyor. t6'sıda olması lazım ama montaj ve şık görünümünden dolayı ben t5 tercih ettim.
yani sessizlik fan rpm'ine göre değişiyor. t5deki fanlar 800rpm ile 2200rpm arası dönebiliyor. biostan fan ayarlarını düzgün yaptığın takdirde sessiz çalışacaktır. hatta şöyle diyim t5in arkasındaki egsoz fan arkasında olduğu için sürekli yüksek devirde döndürmüyorum bile hatta yükte değilse fanları kapalı olarak ayarladım öndeki cpu fanı sadece dönüyor, oyuna girdiğimde egzos kısmıda 1200rpmle çalışıp destek veriyor.Hocam konuyu şimdi gördümde bende soğutucu almayı düşünüyorum sessiz çalışıyor mu t5
R5 5600 İşlemci için soğutucu öneriniz var mıdır? Bütçem Max 750 TL şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Hocam konuyu şimdi gördümde bende soğutucu almayı düşünüyorum sessiz çalışıyor mu t5
Maksimum 700 verebilirim hocam çok aşıyor o beni dark freezer x120 nasıldır ?Arctic Freezer A35 AMD Ryzen AM4 / AM5 Uyumlu 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00112A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer A35 eSports AMD R Arctic Freezer A35 eSports AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Arctic Freezer A35 eSports Siyah/Beyaz AMD A5 Destekli Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Arctic Freezer A35 AMD Ryzen AM4 / AM5 Uyumlu 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00112A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer A35 eSports AMD R Arctic Freezer A35 eSports AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Arctic Freezer A35 eSports Siyah/Beyaz AMD A5 Destekli Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman...www.teknobiyotik.com