Neler Yeni

Ryzen 5 5600 için soğutma tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus emre
Ryzen 5 5600 işlemciler var. Hangi Kule tipi veya sıvı soğutmayı önerirsiniz? Veya sıvı soğutmaya gerek varmı? Belirtirseniz sevinirim.

Basent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Barkın

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yunus Emre Uzun
Ryzen 5 5600 işlemciler var. Hangi Kule tipi veya sıvı soğutmayı önerirsiniz? Veya sıvı soğutmaya gerek varmı? Belirtirseniz sevinirim.
hocam güzel soğutucudur arkadaşın attığı daha uyguna bir şey arıyorsanız imzdaki soğutucudan alabilirsiniz en ağır oyunda max 70 derece gördüm dark x123

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
Valla sana şunu söyleyeyim bende 7500f sendekinden çok daha fazla ısınan bir işlemci. Kule tipi fan kullanıyorum id cooling se224xts. 50 dereceyi geçmiyor. Senin işlemci buz gibi çalışır tavsiyemdir. Bunun yeni modelleri çıkmış sanırım se226xts onu alabilirsin

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
efe araci
Sizin attığınız ile pek bi farkı olurmu?
h
ttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html
hocam spirit daha iyi bir model aralarında çok fiyat farkı yok diye spiriti attım yoksa peerlees assasin de mükemmeldir.

Vesselam

80+ Bronze
X123duo kullanıyorum daha 60ın üstünü görmedim hocam öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus emre
Valla sana şunu söyleyeyim bende 7500f sendekinden çok daha fazla ısınan bir işlemci. Kule tipi fan kullanıyorum id cooling se224xts. 50 dereceyi geçmiyor. Senin işlemci buz gibi çalışır tavsiyemdir. Bunun yeni modelleri çıkmış sanırım se226xts onu alabilirsin
Hocam söylediğiniz kule tipinde ufak bi indirim var 1700 tl spiritin 1500 tl olduğunu varsayarsak alınır mı? sizin tercih ettiğiniz?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
Hocam söylediğiniz kule tipinde ufak bi indirim var 1700 tl spiritin 1500 tl olduğunu varsayarsak alınır mı? sizin tercih ettiğiniz?
Spiriti ben kullanmadım hakkında bilgim yok hangisini alacağınız konusunda ama id cooling zaten baba markadır. Kendi deneyimlerimide sundum size tercih sizin isterseniz iki model arası bi konu açın arkadaşlar hangisini önerirse alırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç forum yorumlarına göz attım phantom spirit sanırım baya sağlam bi model onu tercih edebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus emre
Spiriti ben kullanmadım hakkında bilgim yok hangisini alacağınız konusunda ama id cooling zaten baba markadır. Kendi deneyimlerimide sundum size tercih sizin isterseniz iki model arası bi konu açın arkadaşlar hangisini önerirse alırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç forum yorumlarına göz attım phantom spirit sanırım baya sağlam bi model onu tercih edebilirsiniz
Tamamdır teşekkür ederim

ZiegleR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuz
Sıvı soğutma belasına bulaşmayın hocam. Kule tipi soğutucu işinizi görecektir. Arkadaşların önerileri iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,671
Üyeler
168,479
Son üye
Santax
Top Bottom