Çözüldü✓ RYZEN 5 5600 İÇİN SOĞUTUCU ŞART MI

LF Green

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi ryzen 5 2600'den 5600'a geçmek istiyorum stok soğutucum var anakartım msi b450m-a pro max sadece riot oyunları oynuyorum onun dışında bir şey yapmıyorum eğer şartsa soğutucu önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden

ALMIŞKEN BİR SOĞUTUCU AL BENCE NEREDE YAŞIYORSUN BİRDE?

Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi ryzen 5 2600'den 5600'a geçmek istiyorum stok soğutucum var anakartım msi b450m-a pro max sadece riot oyunları oynuyorum onun dışında bir şey yapmıyorum eğer şartsa soğutucu önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden
şunu alman aşırı gereksiz olur ama alırsan işlemcin üşür diyeyim

Gereksiz bir harcama olur bence.

stok soğutucu ile UV yaparak kullanırsın yine stok soğutucuyla kullanırsın fakat sağlıklı olmaz en azından 500 tlik bir kule tipi alsan süper olur.

ALMIŞKEN BİR SOĞUTUCU AL BENCE NEREDE YAŞIYORSUN BİRDE?
Kocaelide yaşıyorum
şunu alman aşırı gereksiz olur ama alırsan işlemcin üşür diyeyim
daha uyguna bir şey yok mu bütçem o kadar yok
Gereksiz bir harcama olur bence.
neden hocam?
stok soğutucu ile UV yaparak kullanırsın yine stok soğutucuyla kullanırsın fakat sağlıklı olmaz en azından 500 tlik bir kule tipi alsan süper olur.
önerebileceğiniz bir kule tipi var mıdır?

Thermalright Assassin burst kullanıyorum 5600 de. Ocak başından beri kullanıyorum aşırı memnunum. yük altında maksimum 62 dereceyi gördü onun dışında ortalama 55 derecede çalışıyor. Çok memnunum.

oynadığım oyunlar bunlar;
A plague tale:innocence
Cyberpunk 2077 phantom liberty
Alan Wake 2
Crysis serisi
Horizon Zero Dawn
Red Dead Redemption 2
Witcher 3+ DLCs
Indiana Jones The great circle
The Last of Us Part 1
God of War
God of War Ragnarok

diğerleri klasik;
cs2,pubg,gta 5

İşlemciye yük bindiğinde artan fan rpmi ile gelen o sinir bozucu ses rahatsız etmiyorsa sorun yok. Gayet ideal sıcaklıklarda tutuyor ama o ses gerçekten çekilmiyor. arctic 36 duo aldım illa bu şart değil çok fazla alternatif mevcut 14400f max 56 derece de kalıyor ses felan yok sırf bunun için bile alınır.

Son düzenleme:
Thermalright Assassin burst kullanıyorum 5600 de. Ocak başından beri kullanıyorum aşırı memnunum. yük altında maksimum 62 dereceyi gördü onun dışında ortalama 55 derecede çalışıyor. Çok memnunum.

oynadığım oyunlar bunlar;
A plague tale:innocence
Cyberpunk 2077 phantom liberty
Alan Wake 2
Crysis serisi
Horizon Zero Dawn
Red Dead Redemption 2
Witcher 3+ DLCs
Indiana Jones The great circle
The Last of Us Part 1
God of War
God of War Ragnarok

diğerleri klasik;
cs2,pubg,gta 5
Sağ olun hocam ama bütçem o kadar yok maalesef
sağ olun teşekkürler
İşlemciye yük bindiğinde artan fan rpmi ile gelen o sinir bozucu ses rahatsız etmiyorsa sorun yok. Gayet ideal sıcaklıklarda tutuyor ama o ses gerçekten çekilmiyor. arctic 36 duo aldım illa bu şart değil çok fazla alternatif mevcut 14400f max 56 derece de kalıyor ses felan yok sırf bunun için bile alınır.
sağ olun cevaplarınız için

evet, gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,732
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri