Ağırlıklı olarak cs oynuyorum bu işlemcinin yanına rx 7900xt alsam darboğaz olacağını biliyorum ileriye dönük olsun diye almak istiyorum bu süreçte oyunlarda sorun yaşar mıyım? cs oynarken drop yaşar mıyım veya diğer oyunlarda drop olur mu
2k monitör alAğırlıklı olarak cs oynuyorum bu işlemcinin yanına rx 7900xt alsam darboğaz olacağını biliyorum ileriye dönük olsun diye almak istiyorum bu süreçte oyunlarda sorun yaşar mıyım? cs oynarken drop yaşar mıyım veya diğer oyunlarda drop olur mu
cs oynayacağım için düşük çözünürlükte oynuyorum drop falan olmazsa benim için sorun olmaz en azından yeni sisteme geçene kadar2k monitör al
o kadar drop olurki oynayamazsıncs oynayacağım için düşük çözünürlükte oynuyorum drop falan olmazsa benim için sorun olmaz en azından yeni sisteme geçene kadar
cs için o ekran kartı çok gerekli değildi hocam. o işlemci yetmez tabi ki 4k monitör lazım. am4 için 5700x3d alırsan bi nebze yeterli gelicektir ama yine de 2k monitör öneririmcs oynayacağım için düşük çözünürlükte oynuyorum drop falan olmazsa benim için sorun olmaz en azından yeni sisteme geçene kadar
cs için o ekran kartı çok gerekli değildi hocam. o işlemci yetmez tabi ki 4k monitör lazım. am4 için 5700x3d alırsan bi nebze yeterli gelicektir ama yine de 2k monitör öneririm
7700xt derim %5 drop sorun değil.7900xtyi 5700x3d ile kullanırsın dediğim gibi upgrade güzel olur oda bir seçenek.peki bu işlemciye cs için hangi ekran kartını önerirsiniz max diğer oyunları da oynatabilsin tabii ki
amd software üzerinden mecbur sanal çözünürlüğü 2k veya 4k yı seçmen lazım diğer türlü droptan oynanmaz.Ağırlıklı olarak cs oynuyorum bu işlemcinin yanına rx 7900xt alsam darboğaz olacağını biliyorum ileriye dönük olsun diye almak istiyorum bu süreçte oyunlarda sorun yaşar mıyım? cs oynarken drop yaşar mıyım veya diğer oyunlarda drop olur mu
cs oynayacağım için düşük çözünürlükte oynuyorum drop falan olmazsa benim için sorun olmaz en azından yeni sisteme geçene kadar