Thadox
80+ Bronze
Selam canlar, bende ve kuzenimde Ryzen 5 5600 var ikimizde de tamamen aynı stok fan var. İkimizin işlemci de temel hız olan 3,50 GHz nin üzerine çıkıyor arada işte 4,10 GHz vs oluyor ikimizde de 3060ti ve aynı ramler var, Onun anakart asus b450 benim anakart gigabyte a520mk. ikimizde de ön panelde 3 fan bir adet egzoz fan var. ikimizin kasa da mesh (aslında benimki yarı mesh ama sıcaklık farklarını karşılaştırırken ön paneli açıp karşılaştırdım).
Bu bilgileri göz önünde bulundurarak şunlara cevap verin lütfen. O valorantta 70 üzerine çıkmazken benimki 85 90 derecelerde geziyor. RDR2 de 80 derecenin üzerine çıkmadı onun sistem. Benim sistem boşta 55 60 derece. Bu sıcaklık farkını oluşturan şey nedir onda ne farklı da bende bu denli yüksek. İşlemci ve anakartı gençer gaminge yolladım teknik servis raporunu bekliyorum.
Bu bilgileri göz önünde bulundurarak şunlara cevap verin lütfen. O valorantta 70 üzerine çıkmazken benimki 85 90 derecelerde geziyor. RDR2 de 80 derecenin üzerine çıkmadı onun sistem. Benim sistem boşta 55 60 derece. Bu sıcaklık farkını oluşturan şey nedir onda ne farklı da bende bu denli yüksek. İşlemci ve anakartı gençer gaminge yolladım teknik servis raporunu bekliyorum.