Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

ryzen master ile all core optımızasyon yapın 30 40 dk arası ayar çeker sonrasında voltaj dusurmus olucak problem kalmaz

İşlemcinin yüzdelik kullanımı ve çektiği watt'a göre sıcaklık değişir. Aynı işlemci var diye her şeyin aynı olmasını beklemeyin. Biraz da anakart kalitesi fark ettirebilir.

böyle

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    615.8 KB · Hit: 78
ryzen master ile all core optımızasyon yapın 30 40 dk arası ayar çeker sonrasında voltaj dusurmus olucak problem kalmaz
Çok sağolun bunu yarın youtube dan da detaylı araştırırım. Sorun yaşarsam buraya yazarım sizin içinde uygunsa :) (Tabi bunu denemek için gençer gaminge 1 hafta önce yolladığım anakartla işlemcinin gelmesi gerek :D)

Hocam bende de r 5 5600 var araştırdım biraz da bu sıcaklıklar amd ye göre normalmiş ztn 5000 serisi fazla ısınıyomuş amd bu işlemcileri böyle yapmış işlemci ısınmak istiyor bunu üretici amd de biliyor ona göre piyasaya sürmüşler ztn eğer oyundan atmıyor ve kapanmıyorsa sıkıntı yok ama ben ne olur ne olmaz be quiet pure rock slim aldım 30 euro verdim ort. 75 derecede çalışıyor boşta 38 40

Geri