RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ TAK ÇALIŞTIR ANAKART

tunazadeeq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
929
Beyler RYZEN 5 5600 için anakart alıcam ama internette bazı anakartların ekran vermediği ve ekran vermesi için update gerektiği fln yazıyor bu ne anlama geliyor, hangi anakartlar tak çalıştır olarak alınabilir yardım lazım. bütçe 2.5k TL civarı.

Beyler RYZEN 5 5600 için anakart alıcam ama internette bazı anakartların ekran vermediği ve ekran vermesi için update gerektiği fln yazıyor bu ne anlama geliyor, hangi anakartlar tak çalıştır olarak alınabilir yardım lazım. bütçe 2.5k TL civarı.
Asus Prime A520M-K bakabilirsin halihazır w11 ready olarakta geliyor

Msi a520m a pro

bunu ıcın gırıs sevıyesı dıyolardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a520m a prodan daha mı ıyıdır?
Msı a520 m a pro kullanıyorum memnunum. Bios Arayüzüde gayet güzel

İkiside giriş seviye anakartlar ciddi fark bulunmuyor. Am4 tarafında yazılımsal anlamda problemler olduğunu göz önünde bulundurursak Asus alman daha iyi bir tercih olur.
a520m k dan daha mı iyidir?

Ben şahsen kullanıyorum, biosu güzel a520m k'dan daha fazla özelliği ve +si var diyebilirim, anakartta istediğin ney tam olarak
bazı yazılanlarda fln a520m a pro dövüyolardı ordan kaldı aklımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsen kullanıyorum, biosu güzel a520m k'dan daha fazla özelliği ve +si var diyebilirim, anakartta istediğin ney tam olarak
https://www.trendyol.com/msi/a520m-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.68.6
Şu mu dediğiniz anakart

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,764
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri