boştayken 45 50 cıvarında çalısıyor ama oyunlara girince çok ısınıyor 85 95 derece de oluyo genellikle stok fanı değiştirsem kule tipi soğutucu alsam sizce ne kadarlık bir fark olur sizce ne tür sogutucu önersiniz
dark freezer x128 öneririmboştayken 45 50 cıvarında çalısıyor ama oyunlara girince çok ısınıyor 85 95 derece de oluyo genellikle stok fanı değiştirsem kule tipi soğutucu alsam sizce ne kadarlık bir fark olur sizce ne tür sogutucu önersiniz
Kule tipi soğutucu işini görür. SE-214-XT, SE-214-XTS, AG400, AK400, Thermalright peerless assassin 120 se. Soğutuculardan birini tercih edebilirsin. Hepsi işini görür.boştayken 45 50 cıvarında çalısıyor ama oyunlara girince çok ısınıyor 85 95 derece de oluyo genellikle stok fanı değiştirsem kule tipi soğutucu alsam sizce ne kadarlık bir fark olur sizce ne tür sogutucu önersiniz
Bütçen var ise sıvı soğutma öneririm aynı işlemciyi thermaltek th240 sıvı soğutma ile kullandım yaklaşık 1 yıl 65 dereceyi geçmemiştir sanırım.boştayken 45 50 cıvarında çalısıyor ama oyunlara girince çok ısınıyor 85 95 derece de oluyo genellikle stok fanı değiştirsem kule tipi soğutucu alsam sizce ne kadarlık bir fark olur sizce ne tür sogutucu önersiniz
3070tiekran kartın ne? undervolt yapabilirsin
2kya kadar butcem var en fazlaBütçen var ise sıvı soğutma öneririm aynı işlemciyi thermaltek th240 sıvı soğutma ile kullandım yaklaşık 1 yıl 65 dereceyi geçmemiştir sanırım.
normal stok fanla ısınıyor o işlemci benim yükte 97yi görmüştü , arkadaşın paylaştığı kule tiplerinden birini alabilirsin bütçen varsa direkt thermali almanı öneririm 60 dereceyi geçmez3070ti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stokda bu kadar ısınması normal mi
2kya kadar butcem var en fazla
normal3070ti
Stokda bu kadar ısınması normal mi
2kya kadar butcem var en fazla
Ag400ü takınca sıcaklığı paylaşır mısın merak ettim kaça düşücekÇok normal warzone oynuyorum RX 7900XTX 5600X 2k'da, dün gece 4.saatin sonunda 98 derece sıcaklık ile işlemci kapanışını yaptı, kule tipi şart, ben de DeepCool GAMMAXX AG400 aldım akşama rahatıma bakıcam