Hocam niye 2 konu açtınız aynı konu üzerinden arka arkayaBoştayken 40-44 olması normal mi stok fan değil x94bl kullanıyorum işlemci de fanda yeni bugün topladım.
Daha fazla düşemezki zaten. Boşta bu kadar düşer ancaBoştayken 40-44 olması normal mi stok fan değil x94bl kullanıyorum işlemci de fanda yeni bugün topladım.
Uv yapabilirsiniz ısı probleminiz varsa 5600 stok kullanıyorum fps kaybım yokBoştayken 40-44 olması normal mi stok fan değil x94bl kullanıyorum işlemci de fanda yeni bugün topladım.
Yükteyken bakamadım daha yeni topladım kasa bile tam kapalı değilYükte kaç görüyor?
Youtube videolarında boşta 28 görenler var o yüzden tedirgim oldumDaha fazla düşemezki zaten. Boşta bu kadar düşer anca
Boştaki değer normal. Oyunlarda veya render alırken ne kadar ısındığına da bakınBoştayken 40-44 olması normal mi stok fan değil x94bl kullanıyorum işlemci de fanda yeni bugün topladım.
Yok yok sıkıntı değil. 40 derece yeni hiçbişeyYükteyken bakamadım daha yeni topladım kasa bile tam kapalı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube videolarında boşta 28 görenler var o yüzden tedirgim oldum
Kaça çekmem gerekir tam bilemiyorumUv yapabilirsiniz ısı probleminiz varsa 5600 stok kullanıyorum fps kaybım yok
3060 gpu ile
Yok yok sıkıntı değil.
Peki işlemci tabanlı oyunda max kaçı görmem iyi denilebilirYok yok sıkıntı değil. 40 derece yeni hiçbişey
Yarına kaldı hocam çok uğraştım sizce kaç olmalı oyundayken maxBoştaki değer normal. Oyunlarda veya render alırken ne kadar ısındığına da bakın
Max 80 min 35 idealKaça çekmem gerekir tam bilemiyorum
Peki işlemci tabanlı oyunda max kaçı görmem iyi denilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarına kaldı hocam çok uğraştım sizce kaç olmalı oyundayken max
Ytb da vudeosu var anakartınız ne markaMax 80 min 35 ideal