Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 5600 NAYS ile 3019 TL

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Deniz
İş bankası müşterisiysen aylık limitin 7500 TL, değilsen 1250 TL. Eğer İş bankası müşterisiysen de ödemeni, iş bankası üzerinden yapman gerekiyor (ekstradan böylece masrafta ödemiyorsun).

++ Ek olarak, diğer bankalarda prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama iş bankası üzerinden yaptığınız para yatırmaları hesaba anında yansıyor (havale işlemi çünkü). Çıktığından beri naysı aktif kullanıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Enpara kullanıyorum ben, enparadan iş bankasına oradan nays'a atarsan problem çözülmüş oluyor yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://ty.gl/cplq9x6se1 bu daha iyidi hocam :D ufak bi fiyat farkı ile bunu tercih edebilirsiniz bence ama siz bilirsiniz
Daha iyi falan değil bu, millete niye kakalıyon bunu :D

merter73

80+ Bronze
Enpara kullanıyorum ben, enparadan iş bankasına oradan nays'a atarsan problem çözülmüş oluyor yani?

Daha iyi falan değil bu, millete niye kakalıyon bunu :D
3.9ghz (turbo 4.4ghz) yazıyor, seninkinde 3.5 Ghz yazıyor ondan dolayı attım marka model aynı zaten neden bu düşük :D

Legannen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Duran Eker
5600 işlemci ile 5600X arasında 0.2 GHz fark oynuyor iken nasıl oluyorda 5600G 5600'den daha iyi olabilir acaba? :D
şöyle ki 5600G işlemci grafik kartlı işlemci yani ekran kartsız kullanabilirsiniz diye biliyorum. Apu sistemler için yani. Apu sistem kumayacaksanız ekran kartınız varsa hali hazırda 5600G işlemci almanıza gerek yok.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
şöyle ki 5600G işlemci grafik kartlı işlemci yani ekran kartsız kullanabilirsiniz diye biliyorum. Apu sistemler için yani. Apu sistem kumayacaksanız ekran kartınız varsa hali hazırda 5600G işlemci almanıza gerek yok.
Bunu bana niye söylüyorsunuz hocam ben zaten biliyorum alıntı yaptığım arkadaş 200 TL farkla 5600G'nin daha performanslı olduğunu söylemiş ona istinaden yazdım ben.

proCedure

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Gorkem
Ne diye durduk yere uygulamayı kötüleyim sen bunu demeden önce zaten ben bunları yaptım yapmama rağmen sonuç alamayıp 3 tane müşteri temsilcisi ile görüşüp abuk sabuk cevaplar aldım sırf yorum yazmak için konuşmayın lütfen.

Bizzat aynısını yaşadım haklısın dostum sonuna kadar.

Ben iş bankası müşterisiyim önce hesaba zamanında 20 TL atmıştım hediye paralar için, daha bugün işlemciyi almak adına hesaba 1250 TL atmam gerektiğini gösteriyordu uygulama attım ondan sonra da limitim artması gerekirken artmadı müşteri temsilcileri de ne bilgi veriyor ne de konuya vakıflar ve ben sırf bu saçma uygulama yüzünden 400 TL daha fazla verdim işlemciye.

Dipnot: Yaptığım tüm işlemleri işbankası hesabımdan yaptım başka bankadan para aktarmadım ona rağmen böyle oldu.
Anladım. Ben şimdi işlem geçmişime baktım. Aynı senin gibi denemelik 20 TL atmışım ilk olarak. Daha sonrasında da 10 TL hediye vermiş sistem. Lakin dediğin tarz bir sorun yaşamadım. Hatta nays ile aldığım bir ürünün Trendyol'da iadesini yaptım (ürün 300 TL indirime girmişti, aldıktan bir gün sonra.) İlk başta iade etsem, tekrardan aynı limitte indirim kullanabilir miyim diye muallakta kalmıştım. İade ettim, yine aynı oranda indirimi de kullanabildim. Yaşadığın sorun garipmiş.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Anladım. Ben şimdi işlem geçmişime baktım. Aynı senin gibi denemelik 20 TL atmışım ilk olarak. Daha sonrasında da 10 TL hediye vermiş sistem. Lakin dediğin tarz bir sorun yaşamadım. Hatta nays ile aldığım bir ürünün Trendyol'da iadesini yaptım (ürün 300 TL indirime girmişti, aldıktan bir gün sonra.) İlk başta iade etsem, tekrardan aynı limitte indirim kullanabilir miyim diye muallakta kalmıştım. İade ettim, yine aynı oranda indirimi de kullanabildim. Yaşadığın sorun garipmiş.
Tek ben değil ki hocam bu konuda ki 1-2 arkadaş ve diğer forumlarda ki çoğu insan bu sorunu yaşamış çok saçma zaten böyle bir şey papara gibi yapmaya çalışmışlar ama batırmışlar ve işin ilginç tarafı müşteri hizmetleri 0 hiç birinin konuyla alakalı bilgisi yok.

proCedure

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Gorkem
Tahminimce bu şekilde ilerlersen ve iş bankası müşterisiysen limitin 7500 TL olmalı. Ama farklı bir arkadaş iş bankası müşterisi olmasına rağmen sorun yaşamış. Müşteri hizmetlerine danışmanı öneririm ilk etapta.

Top Bottom