LazZiyaa_54
80+
kötü mötü demeyin bu fiyata 3 taksit çökün daha bulamazsını 20k altına
itopya da axess ile maximum kartta vadesiz 3 taksit var haberin olsun. sistemin fiyati iyi 1tb seçeneği de pahalı değil wd sn580 1tb iyi modelBilemedim hocam dünden beri sistem bakıp duruyorum.Vatanda 3 taksit olduğu içinde güzel duruyor ama.Almışken iyi bir şey alayım diyorum.
Aradaki farka değmezmi diyorsunuz hocam.Ona göre bu sistemi alacağım.itopya da axess ile maximum kartta vadesiz 3 taksit var haberin olsun. sistemin fiyati iyi 1tb seçeneği de pahalı değil wd sn580 1tb iyi model
kasayı kırmızı vento olur
ram kısmı ise gskill 3600mhz olan seçtiniz mi 19730tl oluyor
bu arada sistemde ram oyunu var, çift ram seçmezseniz 8gb ram ile geliyoritopya da axess ile maximum kartta vadesiz 3 taksit var haberin olsun. sistemin fiyati iyi 1tb seçeneği de pahalı değil wd sn580 1tb iyi model
Vatanı alıyorum o zaman hocam itopyada gerçekten 8gb gözüküyor ram.bu arada sistemde ram oyunu var, çift ram seçmezseniz 8gb ram ile geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
itopya çakallığını koymuş yine, https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-rtx4060-ti-500fb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu daha mantıklı duruyor, 1080p için uzun süre sizi götürür.
vade farkı oluyor o kartlarda da kaldırmışlar galiba taksitleriitopya da axess ile maximum kartta vadesiz 3 taksit var haberin olsun. sistemin fiyati iyi 1tb seçeneği de pahalı değil wd sn580 1tb iyi model
ssd yi 1tb yapıp almanızı öneririmVatanı alıyorum o zaman hocam itopyada gerçekten 8gb gözüküyor ram.
Ssd’yi ileride yükseltebilirim anca hocam.Yine alınabilir bence vatandaki sistem.ssd yi 1tb yapıp almanızı öneririm
arkadaşlar başlıkta 16 yazıyor bende kartı giriyordum doğrumu bu 8 mi geliyor desteğe sorayımmıÖnce sipariş verdik sonra ram 8 GB görünce iptal ettik. Dalgamı geçiyor bu adamlar.
al sat zor yaparsınız şu dönemdeSistem fazla iyi değil mi fp olarak, al sat yapmaya değer gibi gözüküyor.
ŞU SİSTEMİN 5500 TL FARKA DEĞECEK KADAR NESİ ÇOK DAHA İYİ BİR SÖYLEYİNbu arada sistemde ram oyunu var, çift ram seçmezseniz 8gb ram ile geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
itopya çakallığını koymuş yine, https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-rtx4060-ti-500fb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu daha mantıklı duruyor, 1080p için uzun süre sizi götürür.