Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 5600 RTX 4060 Sistem 18.461 TL

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuz
windforceun da adı çıkmış 3 aydır temizlemediğim toz dolu kasada 30dklık testi burda kankam
Ben bu sistemi satın aldım ve stock fanlı işlemciyi seçtim. Herhangi bir sorun olur mu? Ekstra fanım var ama hemen değiştirmek istemiyorum, garanti bozulur falan diye.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
Ben bu sistemi satın aldım ve stock fanlı işlemciyi seçtim. Herhangi bir sorun olur mu? Ekstra fanım var ama hemen değiştirmek istemiyorum, garanti bozulur falan diye.
sorun olmaz ama 5600 stok fanla ısınıyo hocam biraz oc falan yapamazsınız zaten anakarttan dolayı sorun çıkmaz bence

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuz
sorun olmaz ama 5600 stok fanla ısınıyo hocam biraz oc falan yapamazsınız zaten anakarttan dolayı sorun çıkmaz bence
Ben hiç oc yapmadım. Sadece arada Hoi4, Stellaris, Total war warhammer, Warcraft falan oynuyorum. Eğer Until Dawn tarzı oyunlar varsa onları deniyorum. OC yapmak için bir nedenim yok. Eski bir harici fanım var ama onun da bakırları biraz yamulmuş. Belki ileride alırım.
Bunlar düşünülünce bir şey yapmama gerek olur mu? Yani sıcaklıktan kapanmaz, zarar vermez değil mi?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
Ben hiç oc yapmadım. Sadece arada Hoi4, Stellaris, Total war warhammer, Warcraft falan oynuyorum. Eğer Until Dawn tarzı oyunlar varsa onları deniyorum. OC yapmak için bir nedenim yok. Eski bir harici fanım var ama onun da bakırları biraz yamulmuş. Belki ileride alırım.
Bunlar düşünülünce bir şey yapmama gerek olur mu? Yani sıcaklıktan kapanmaz, zarar vermez değil mi?
zarar gelmez hocam kasanın soğutması da iyi gibi sorun yaşamazsın o tür oyunlarda

abisbs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yea
zarar gelmez hocam kasanın soğutması da iyi gibi sorun yaşamazsın o tür oyunlarda
hocam bu sistemi düz bu haliyle rami 16 yapıp alsak ısınma vs sorunu olmaz de mi bir de kasayı vento yapayım mı 250 tl fark oluyor çok değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Ben de bu sistemi satın aldım, İtopya hazırladığında gidip mağazadan alacağım.

İlanda ürün adında 16GB DDR4 yazıyor ama arkadaşın dediği gibi 8GB 1 adet ram seçili dikkat edin süprizle karşılaşmayın sonra yada iletişim kurup sorun.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Mert ash
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,756