Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Evet dediğim şekilde yapılınca genellikle sonuç alıyorum.Sizin önerdiğiniz işlem kesin sonuç verirmi
Evet dediğim şekilde yapılınca genellikle sonuç alıyorum.Sizin önerdiğiniz işlem kesin sonuç verirmi
Tamamdır hocam kolay gelsinEvet dediğim şekilde yapılınca genellikle sonuç alıyorum.
Hocam yaptım dediginizi olmadı maalesef.İki uç var dediginiz yer cıkardım parçaları tornavıdayla değdirdim 15-20 sn taktım tekrardan ram ekran kartını psu vs. güç düğmesine bastım sonuç aynı görüntü gelmiyor.HDMI,display port farklı monitör sabahtan beri deniyorum değişime yollayacagım olmadı incehesaptan aldım yapıp gönderebilirlerse öyle yapacağım.Evet dediğim şekilde yapılınca genellikle sonuç alıyorum.
halletin mi?Hocam yaptım dediginizi olmadı maalesef.İki uç var dediginiz yer cıkardım parçaları tornavıdayla değdirdim 15-20 sn taktım tekrardan ram ekran kartını psu vs. güç düğmesine bastım sonuç aynı görüntü gelmiyor.HDMI,display port farklı monitör sabahtan beri deniyorum değişime yollayacagım olmadı incehesaptan aldım yapıp gönderebilirlerse öyle yapacağım.
Hayır servise gönderdimhalletin mi?
hangi firmaHayır servise gönderdim
incehesaphangi firma
Kolay gelsin benimki gaming gen sağ salim gidip gelir umarım ikimizindeincehesap