Ryzen 5 5600 - RTX 4060 Tİ 8GB Monitör Önerisi

Gilbert

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Bütçe
6000
Aktif olarak 144 HZ 27 inç 1 MS QHD Lg monitörüm var hz'i yetmiyor akıcı oynatmıyor. 240 Hz civarı bi monitör daha iyi olabilir diyorum çok fazla oyun oynamıyorum CS oynuyorum ve dizi film izliyorum ve arada mmorpg oynuyorum sizce 24 inç 240 hz bişey alabilir miyim bütçe 6K ne önerirsiniz. IPS Panel 2k mı alayım QHD mi alayım 2k almaya gerek var mı öneriniz nedir.

QHD ile 2K aynı anlama geliyor FHD 1080p
Rank kasmıyorsan bence 144Hz yeterli duruyor, 165 170 180Hz değerleri bence yeterli.
Asus ve Lenovo genel kullanım için daha iyi modeller fiyatları biraz yükseldi R25i ve Asusun bu modelinde Hoparlör özelliği var ama hoparlör eksik olsun dersen Lenovonun R24e modeline de bakabilirsin 1 inç daha küçük bir model ve hoparlörü yok bu kadar. Araya giren fiyat farkıyla ekstra hoparlör alabilirsin. Veya parası eline kalabilir başka şeyler için kullanabilirsin.

QHD ile 2K aynı anlama geliyor FHD 1080p
Rank kasmıyorsan bence 144Hz yeterli duruyor, 165 170 180Hz değerleri bence yeterli.
Asus ve Lenovo genel kullanım için daha iyi modeller fiyatları biraz yükseldi R25i ve Asusun bu modelinde Hoparlör özelliği var ama hoparlör eksik olsun dersen Lenovonun R24e modeline de bakabilirsin 1 inç daha küçük bir model ve hoparlörü yok bu kadar. Araya giren fiyat farkıyla ekstra hoparlör alabilirsin. Veya parası eline kalabilir başka şeyler için kullanabilirsin.
24 İnç 240 Hz öneri yok mu bu bütçeye pivot olmasına gerek yok standım var. 144 Le 240Hz arasında herhalde fark vardır yanii rank kasıyorum ve 144 artık yeterli gelmiyor akıcı değil 27 inç 144 olunca iyice kötü yanii yoksa memnunum genel kullanım için iyi fps oyunu için iyi değil. Ve sistemim 260 280 fpsleri görüyor 144de niye çakılı kalayım ki.

Öğrenci indirimi ile 6k ya geliyordu

Viewsonic 240Hz
Şu berbat monitörü önermeyin artık. Fiyatını asla hak etmiyor.

Öğrenci indirimi ile 6k ya geliyordu
Öğrenci indirimden nasıl yararlanabilirim açıktan okuyorum üniversiteyi olur mu veya kız arkadaşımın üstüne alabilir miyim bilgi verir misiniz.

Öğrenci indirimden nasıl yararlanabilirim açıktan okuyorum üniversiteyi olur mu veya kız arkadaşımın üstüne alabilir miyim bilgi verir misiniz.
Burda yazıyor ne yapacağınız çevrenizde olan herhangi bir öğrenci akraba arkadaş olabilir.

Geri