Bilindik yerlerden kastığı nereler oluyor?Hocam çevre tanıdık bilindik yerler varken internetten almayı sevmiyorum. Sadece klavye, mouse gibi ürünleri internetten almayı severim
Tanıdıklarda seni dolandırıyor işte. Gidip daha pahalıya alıyorsun.Hocam çevre tanıdık bilindik yerler varken internetten almayı sevmiyorum. Sadece klavye, mouse gibi ürünleri internetten almayı severim
Bilindik yerlerden kastığı nereler oluyor?
1-2 bin değil, 5K zarardasın haberin olsun.Hocam bulunduğum şehirin en ünlü bilgisayarcısı. Toptan ve yaklaşık 10-15 senedir açık olan bir yer 1-2 bin fazla verdim ama içim rahat etsin en azından.
10-15 Senelik bilgisayarcı diye ikinci el parça satmıcağı anlamına gelmiyor ki hadi diyelim ki internet de öyle bir şey olur diye korkuyorsun bence bilgisayarcıdan daha çok korkman lazım ve onlar nereden alıyor parçaları?Hocam bulunduğum şehirin en ünlü bilgisayarcısı. Toptan ve yaklaşık 10-15 senedir açık olan bir yer 1-2 bin fazla verdim ama içim rahat etsin en azından.
5 Bine ikinci el oyun oynatcak sistem toplarım bu arada1-2 bin değil, 5K zarardasın haberin olsun.
Mağaza toptancı zaten10-15 Senelik bilgisayarcı diye ikinci el parça satmıcağı anlamına gelmiyor ki hadi diyelim ki internet de öyle bir şey olur diye korkuyorsun bence bilgisayarcıdan daha çok korkman lazım ve onlar nereden alıyor parçaları?
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 Bine ikinci el oyun oynatcak sistem toplarım bu arada
Bilgisayarcı diyor zaten, sıfır ürün bulmak mümkün değil. Arkadaş fena dolandırılmış diye yorumladım, PSU kalitesiz, parçaların marka modelleri belli değil.10-15 Senelik bilgisayarcı diye ikinci el parça satmıcağı anlamına gelmiyor ki hadi diyelim ki internet de öyle bir şey olur diye korkuyorsun bence bilgisayarcıdan daha çok korkman lazım ve onlar nereden alıyor parçaları?
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 Bine ikinci el oyun oynatcak sistem toplarım bu arada
AMD falan direk bilgisayarcıyamı gönderiyor öyle bir şey çok zor oda bir yerden alıyordur.Mağaza toptancı zaten