BERKANY
80+ Silver
Dahası
Bende de var kral normal bu değerler.Mecbur stok fan yerine fan almak lazım
AG400 alabilirsiniz.1000 en fazla kartta o kadar kaldı
Knk bir sorum olacak ag400 mu yoksa thermalright peerless assassin se 120mm soğutucu mu aradaki farka değer mi Ryzen 5 5600 işlemciye sahibimAG400 alabilirsiniz.
DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam termal macun olarak ne alayım bunu şuan alıyorum umarım yeterAG400 alabilirsiniz.
DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 ARGB LED 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
performansını kaybedeceği çekirdek hızını kısacağı sıcaklık eşiği 90 derece bu modeldeFazla ısınması performanstan kaybeder hocam bütçe müsaitse tabii ki kule tipi alınabilir şahsi düşüncem
Farka değer Assassin alın.Knk bir sorum olacak ag400 mu yoksa thermalright peerless assassin se 120mm soğutucu mu aradaki farka değer mi Ryzen 5 5600 işlemciye sahibim
MX-4 alabilirsiniz.hocam termal macun olarak ne alayım bunu şuan alıyorum umarım yeter
knkm 90'a kadar okey uzun süre 81 de kalıyorsa stok ile iyi ancak bi kule tipi alnmayı düşünmelisinmerhaba r5 5600 kullanyorum stok fanlı fanı yetmiyor işlemci valorant gibi oyunlarda 70 80 derece görüyor normal mi tam bilmiyorum da r5 5600 a kule tipi soğutucu mu almalıyım yoksa sıvı soğutucu mu direkt
knkm işlemci nekadar ısınırsa uzun süerde performans kaybın olurknkm 90'a kadar okey uzun süre 81 de kalıyorsa stok ile iyi ancak bi kule tipi alnmayı düşünmelisin
Kanka 85 90 hatta 80 bile yğksek derece performans kaybı oluyorknkm 90'a kadar okey uzun süre 81 de kalıyorsa stok ile iyi ancak bi kule tipi alnmayı düşünmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
knkm işlemci nekadar ısınırsa uzun süerde performans kaybın olur
zaten yazmışım knkm uzun süerde performans kaybı olur diyeKanka 85 90 hatta 80 bile yğksek derece performans kaybı oluyor