Ryzen 5 5600 Sıcaklıklar Nasıl

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
Boşta 40-44 aralarında geziyor valorant vs. Oynarkende 55-60-65 bazen 70 oluyor stok fanla çok iyi degilmi mantık olarak stok fana göre neden böyle oluyor acaba normalde 90 derecelere çıkması gerekmiyomu

Boşta 40-44 aralarında geziyor valorant vs. Oynarkende 55-60-65 bazen 70 oluyor stok fanla çok iyi degilmi mantık olarak stok fana göre neden böyle oluyor acaba normalde 90 derecelere çıkması gerekmiyomu
kasan mesh mi

Slikon kalitesi, kasa farkı.
Yani çıkması gerekmiyor.

Silikon kalitesi

güzel silikon gelmiş çok iyi sıcaklık bide tam yükte test et istersen

Hangi uygulamada test edebilirim en iyi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde yanlış hatırlamıyorsam işlemci kullanımı %40 larda ama valorantta 500-600 fps alıyordum bunla alakası olabilirmi?

Bende 5600x var. Stok fanı olan wraith stealth ile 92 - 95 derece bandında seyrediyordu. Wraith prism aldım. 76 dereceye düştü. Stok fanla o dereceler cidden çok iyi. Frekanslara bakmak gerek. O kadar düşük olması hiç normal değil. Bence zorlamıyorsun. Cpu-Z , OCCT vb. programlarla bir deneme yap derim.

Bende 5600x var. Stok fanı olan wraith stealth ile 92 - 95 derece bandında seyrediyordu. Wraith prism aldım. 76 dereceye düştü. Stok fanla o dereceler cidden çok iyi. Frekanslara bakmak gerek. O kadar düşük olması hiç normal değil.
Nvidianin uygulamasiylami ne baktigimda işlemci kullanımı %40 civarlarında ama valorantta 500-550 fps arası alıyorum normal mi ki

Hangi uygulamadan kontrol edebilirim sıcaklığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,423
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri