kasan mesh miBoşta 40-44 aralarında geziyor valorant vs. Oynarkende 55-60-65 bazen 70 oluyor stok fanla çok iyi degilmi mantık olarak stok fana göre neden böyle oluyor acaba normalde 90 derecelere çıkması gerekmiyomu
Hangi uygulamada test edebilirim en iyi?güzel silikon gelmiş çok iyi sıcaklık bide tam yükte test et istersen
Birde yanlış hatırlamıyorsam işlemci kullanımı %40 larda ama valorantta 500-600 fps alıyordum bunla alakası olabilirmi?güzel silikon gelmiş çok iyi sıcaklık bide tam yükte test et istersen
Nvidianin uygulamasiylami ne baktigimda işlemci kullanımı %40 civarlarında ama valorantta 500-550 fps arası alıyorum normal mi kiBende 5600x var. Stok fanı olan wraith stealth ile 92 - 95 derece bandında seyrediyordu. Wraith prism aldım. 76 dereceye düştü. Stok fanla o dereceler cidden çok iyi. Frekanslara bakmak gerek. O kadar düşük olması hiç normal değil.
AIDA 64 ile test edebilirsinHangi uygulamada test edebilirim en iyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde yanlış hatırlamıyorsam işlemci kullanımı %40 larda ama valorantta 500-600 fps alıyordum bunla alakası olabilirmi?
AIDA 64 ile test edebilirsin
Hangi uygulamadan kontrol edebilirim sıcaklığıBoşta 40-44 aralarında geziyor valorant vs. Oynarkende 55-60-65 bazen 70 oluyor stok fanla çok iyi degilmi mantık olarak stok fana göre neden böyle oluyor acaba normalde 90 derecelere çıkması gerekmiyomu
muhtemelen ikisi de aynıdır ben aidayı bildiğim için söyledimRyzen masterdan stress testmi yapmak daha iyidir aida64 ilemi yapmak iyidir