Atheos
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
Phantom spirit, aynı işlemciyi kullanıyorum, undervolt yapmıştım yine de 95 dereceyi görüyordu stok fanla, phantom spirit aldım, undervoltu kapattım, 5-6 saat cyberpunk boyunca 55 dereceyi hiç geçmedi, ve sessiz. Geleceğe yöneliktir bu arada.işlemci yükte 95 dereceleri falan görmeye başladı. Termal macun sürmek ve kasayı temizlemek için kasayı açtığımda kasanın fanları çalışmayı bıraktı. Fan almak yerine sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir marka model var mı? Ya da kasaya fan alsam eskisi gibi olur mu? Eskiden yükte 80 dereceyi zor görürdü.
bütçem yaklaşık 5000Tl.
Bugün işlemciye termal macun sürmek için bilgisayarı söktüm ve tozunu aldıktan sonra geri taktım fakat fanlar şu an çalışmıyor. yapabileceğim bir şey var mı ? Fan controllerin güç kaynağını değiştirdim ve değişen bir şey olmadı. Biostan ayarlamayı denediğim zaman da yine bir şey olmadı. Kendi kumandasından da aynı şekilde fanlar kontrol edilemiyor. Hdd yi söküp takmıştım ilgisi var mı bilmiyorum ama diğer konularda görmüştüm. Teşekkürler şimdiden.
- Trool
- Cevaplar: 4
- Forum: Soğutma/OC/Modifiye
Sadece Opera Gx açık 2 sekme ile beraber.
Alıntıyı görüntüle