VATAN KAZIK HOCAM.Selamlar sorum başlıkta bütçem max 3 4 k şimdiden teşekkürler
vatandan olursa personel indirimi kullanabilirim vatandan da önerinizi bekliyorum
5600 için 3-4K bütçe çok fazla bence. Neden hava soğutma düşünmüyorsunuz? Uygun fiyatlı olanları bile işinizi görür aslında.Selamlar sorum başlıkta bütçem max 3 4 k şimdiden teşekkürler
vatandan olursa personel indirimi kullanabilirim vatandan da önerinizi bekliyorum
Sıvı soğutma şart ise alttaki ürün alınabilirSelamlar sorum başlıkta bütçem max 3 4 k şimdiden teşekkürler
biraz görüntü olaraktan güzel durduğundan sıvı soğutma bakıyorum açıkçasıLT720/LT520 illede AIO Derseniz. Kule tipinde phantom spirit alınabilir.
sizce msi attığınız mı LT520 mi?Sıvı soğutma şart ise alttaki ürün alınabilir
Hava soğutma olarak alttaki ürünü öneririmDeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.725,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Vatan bilgisayar şart ise alttaki üründe değerlendirilebilir.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG CoreLiquid P240 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Deepcool ürünlere daha çok güvenirim kendim defalarca hem sıvı hem hava soğutucu modellerini kullandım vatan bilgisayar şartınızdan dolayı mecburi bir öneride bulundum.biraz görüntü olaraktan güzel durduğundan sıvı soğutma bakıyorum açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce msi attığınız mı LT520 mi?
Vatan bilgisayar olması çokta mecburu değil, çok çeşit yok çünkü soğutucu olarak. desteğiniz için sağ olun.Deepcool ürünlere daha çok güvenirim kendim defalarca hem sıvı hem hava soğutucu modellerini kullandım vatan bilgisayar şartınızdan dolayı mecburi bir öneride bulundum.