Bu kasa lanet bir kasa tam anlamı ile adam akıllı bi soğutması yok sistem cayır cayır yanıyor fanları sürekli zarıl zarıl ötüyor her açtığımda kamyon gibi ötüyor ya 2 3 kez tokatlaman gerekiyor yada 5 6 dakika beklersen düzeliyor son zamanlarda göz yapmaya başladı fanlar (yan sön yapıyor yani) ve ön 3 fanı birbirine seri olarak bağlayıp sys fan 2 portuna egzozu da sys fan 1e bağladım ve biostan tam güce verdim ( egzozun tam güçte olması biraz iyi oldu pc ortalamada 2 derece düştü)Kasayı neden değiştirmek istiyorsun hocam?
kasa beni bıktırdı hazır elime para da geçti değiştireyim diye düşündümBunu al, kasanı değiştirme. Bu attığım bile 5600'e çok fazla ama bütçen var diye öneriyorum OC yaparsan falan işine yarar yoksa boşuna masraf 5600 için.
Bu da ışıklısı, istiyorsan.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
İstersen yukarıya 2x140mm egzoz fanı ekleyebilirsin, kasa dandik değil değişmeye ihtiyacı yok bence.
Hocam otmesinin sebebi fanlar kasayı değiştirmenize gerek yok yani kasaya vereceğiniz paraya fan alabilirsiniz ya da fanları yaglasaniz yine sorununuz çözülür gibiBu kasa lanet bir kasa tam anlamı ile adam akıllı bi soğutması yok sistem cayır cayır yanıyor fanları sürekli zarıl zarıl ötüyor her açtığımda kamyon gibi ötüyor ya 2 3 kez tokatlaman gerekiyor yada 5 6 dakika beklersen düzeliyor son zamanlarda göz yapmaya başladı fanlar (yan sön yapıyor yani) ve ön 3 fanı birbirine seri olarak bağlayıp sys fan 2 portuna egzozu da sys fan 1e bağladım ve biostan tam güce verdim ( egzozun tam güçte olması biraz iyi oldu pc ortalamada 2 derece düştü)
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa beni bıktırdı hazır elime para da geçti değiştireyim diye düşündüm
Ve abi kasanın önü lanet çok fazla toz alıyor arka tarafı dar kablolama zor olur ve kötü görünüyorHocam otmesinin sebebi fanlar kasayı değiştirmenize gerek yok yani kasaya vereceğiniz paraya fan alabilirsiniz ya da fanları yaglasaniz yine sorununuz çözülür gibi
Aynı kasadan bende kullanıyorum bı sıkıntı yaşamadım
Dediğiniz hiçbir sorunu ben yaşamıyorum hocam nedense ille değiştirmek istiyorsanız siz bilirsiniz tabiVe abi kasanın önü lanet çok fazla toz alıyor arka tarafı dar kablolama zor olur ve kötü görünüyor
ki tavsiyemdir eline para geçince değiştir
belkide tıpkı gpulardaki coilwhine gibi kötü olanı kalitesiz olanı bana denk gelmiştirDediğiniz hiçbir sorunu ben yaşamıyorum hocam nedense ille değiştirmek istiyorsanız siz bilirsiniz tabi