Hocam 5600 sipariş ettim ben sana da aynısını öneririm 5600X e 200 liralik soğutmalar var alırsın 1 tanebalde 5600 ya da blade 12400f almayı düşünüyorum kararsız kaldım ekstra soğutma alabilecek durumum yok ssd yükseltecem sadece sistemler gaming gen de
Hocam intel daha iyi soğutma kısmında performans kısmında eşit gibiler AMD alabilirsin aradaki farka soğutma alabilirsin imkanın varsa 1tb ssd albalde 5600 ya da blade 12400f almayı düşünüyorum kararsız kaldım ekstra soğutma alabilecek durumum yok ssd yükseltecem sadece sistemler gaming gen de
soğutma gerek miHocam 5600 sipariş ettim ben sana da aynısını öneririm 5600X e 200 liralik soğutmalar var alırsın 1 tane
ya rraene pc alcaktım amd ekran kartına güvenemedim kafam rahat olsun istiyorumSistem bileşenleri kaliteli ama bana biraz pahalı geldiler.
Zaten kış ayındayız 1-2 ay kullanabilirsin stok soğutucu ama yaz aylarında bu soğutucu tak 5600x e baya yeterli 200 TL zaten https://www.hepsiburada.com/snowman...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.21.6soğutma gerek mi
ya rraene pc alcaktım amd ekran kartına güvenemedim kafam rahat olsun istiyorumSistem bileşenleri kaliteli ama bana biraz pahalı geldiler.
amd almak daha mntıklı yaniHocam intel daha iyi soğutma kısmında performans kısmında eşit gibiler AMD alabilirsin aradaki farka soğutma alabilirsin imkanın varsa 1tb ss
teşekkürler düşüncem daha sistemi sipariş vermedimZaten kış ayındayız 1-2 ay kullanabilirsin stok soğutucu ama yaz aylarında bu soğutucu tak 5600x e baya yeterli 200 TL zaten https://www.hepsiburada.com/snowman...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.21.6
Hocam AMD ekran kartı alma sakın Nvidia al kafan rahat olsun dlss RTX teknolojisi efsane bir şey ben olsam AMD ekran kartlı asla almam işlemcide Ryzen 5 5600X çok iyiya rraene pc alcaktım amd ekran kartına güvenemedim kafam rahat olsun istiyorum
amd almak daha mntıklı yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler düşüncem daha sistemi sipariş vermedim
Hocam ben 1 ay once gaming gecesinde ryzen 5 5600 rx 6700 xt sistem aldım 14.700 e çok memnunum yani aradaki fark 1.5k dan fazla ise amd almanı öneririmya rraene pc alcaktım amd ekran kartına güvenemedim kafam rahat olsun istiyorum
amd almak daha mntıklı yani
bende öyle düşünüyorum yazılımı kötü 1 arkadaşımda 6600xt vardı sıkıntı çekiyordu düzeltti şuan ama 1 ay oyun giremedi doğru düzgün o yüzden içime sinmedi nvidia almak mantıklı geldiHocam AMD ekran kartı alma sakın Nvidia al kafan rahat olsun dlss RTX teknolojisi efsane bir şey ben olsam AMD ekran kartlı asla almam işlemcide Ryzen 5 5600X çok iyi
Hocam hangi sistemi alıcan sipariş ettinmi link atabilirmisinbende öyle düşünüyorum yazılımı kötü 1 arkadaşımda 6600xt vardı sıkıntı çekiyordu düzeltti şuan ama 1 ay oyun giremedi doğru düzgün o yüzden içime sinmedi nvidia almak mantıklı geldi