abcdefg1234
80+ Silver
Böyle şeylere gerek yok. Anakart eline ulaştığında servise yollayıp güncellettirebilir.athlon 3000g al 2. el get ile alıp update edip iade edersiniz
Böyle şeylere gerek yok. Anakart eline ulaştığında servise yollayıp güncellettirebilir.athlon 3000g al 2. el get ile alıp update edip iade edersiniz
elindeki anakart için dedim. Bu arada satıcı get ilanı açarsa alıcının koşulsuz iade hakkı var bunu bilerek açıyor zaten ilanıBöyle şeylere gerek yok. Anakart eline ulaştığında servise yollayıp güncellettirebilir.
Bence etik değil. Ayrıca şimdi baktım get ilanı açan yok 3000g de. Bir de get ile alsa bile iade ettiğinde komisyon ücreti kesilecek. Komisyon ücreti ödeyeceğine bilgisayarcının birine götürüp ücretli bios güncelletebilirelindeki anakart için dedim. Bu arada satıcı get ilanı açarsa alıcının koşulsuz iade hakkı var bunu bilerek açıyor zaten ilanı
Çalışır bende b350f rog var o bile destekliyorMerhabalar bugün amazondan aldığım ryzen 5 5600g geldi
Aklıma takılan bı soru var, b450m s2h ile kullanacağım anakarta daha hiç bios update yapmadım işlemci 5. Nesil olduğu için görüntü verir mi?
Not:üzerinde ryzen 3000 ready yazıyor