Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600G İle Sistem Toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yasin şaadoğlu
Merhaba forumda yeniyim.Müsait arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
40 yaşında ve bilgisayardan fazla anlayamayan birisi olarak oyun amaçlı bir sistem almak istiyorum.
Rica etsem ekli dosyadaki sitemi bana önereblirmisiniz?
Bu ayarda ryzen tabanlı sistem tavsiyenizide alabilirim.
birde suan elimde 10 yıllık eski bir monitör var. monitor link ( https://www.arcbayi.com/Grundig-GR-18,5'-W-M1-LCD-/ArcelikOzellik?PID=867 )
ilerleyen dönemde yeni bir monitör alacağım . simdilik idareten kullanmak istiyorum. almak istediğim sistemde bu monitör çalışırmı?
İlgi ve alakanız için simdiden teşekkür ediyorum.
sistem:

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    54.4 KB · Hit: 57

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
40 yaşında ve bilgisayardan fazla anlayamayan birisi olarak oyun amaçlı bir sistem almak istiyorum.
birde suan elimde 10 yıllık eski bir monitör var. monitor link ( https://www.arcbayi.com/Grundig-GR-18,5'-W-M1-LCD-/ArcelikOzellik?PID=867 )
ilerleyen dönemde yeni bir monitör alacağım . simdilik idareten kullanmak istiyorum. almak istediğim sistemde bu monitör çalışırmı?
sistem:
hocam sistem biraz pahalı ve işlemciniz apu , zaten ekran kartı alıcaksınız apu bir işlemci almayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
yani sistem iyi hamde baya iyi fiyat olarak da iyi ama monitör şart çünkü o monitör ile oyun oynanmaz darboğaz yapar 2k bir monitör bak yok ben 1080p alcam diyorsan vsr ile 2k oynayabilirsin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam bu sistem çok daha mantıklı,

Monitör de sadece VGA giriş var sanırım, onun için HDMI to VGA dönüştürücü alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani sistem iyi hamde baya iyi fiyat olarak da iyi ama monitör şart çünkü o monitör ile oyun oynanmaz darboğaz yapar 2k bir monitör bak yok ben 1080p alcam diyorsan vsr ile 2k oynayabilirsin
Sistemin neresi iyi o fiyata, kasa ve psu zaten bilindiği üzere kötü, işlemci apu

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can

Monitör de sadece VGA giriş var sanırım, onun için HDMI to VGA dönüştürücü alabilirsiniz.

Sistemin neresi iyi o fiyata
evet bu sistem ondan daha iyi, biraz daha araştırılabilir belki daha iyisi vardır bu fiyata

Resiedent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ramazan Çetin
sistem:
işlemcide düz 5600 olsa daha iyi ve kasa psu çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha

Sistemin neresi iyi o fiyata, kasa ve psu zaten bilindiği üzere kötü, işlemci apu
kusura bakmayın fazla dikkat etmedim evet bu sistem ona göre baya iyi hem asus ekran kartı hem fsp psu ile baya iyiymiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yasin şaadoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sistem biraz pahalı ve işlemciniz apu , zaten ekran kartı alıcaksınız apu bir işlemci almayın
yanlış anlamayın ama apu falan pek anlamıyorum bu teknik işlerden. buna uygun işlemci onerebilirmisiniz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
yanlış anlamayın ama apu falan pek anlamıyorum bu teknik işlerden. buna uygun işlemci onerebilirmisiniz.
r5 5600 daha iyi olacaktır r5 5600g seçmişsiniz siz o r5 5500 gücünde ama ekran kartı olmadan da çalışabiliyor yani ryzen 5 5600 almalısın sonunda harf olmasın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
r5 5600 daha iyi olacaktır r5 5600g seçmişsiniz siz o r5 5500 gücünde ama ekran kartı olmadan da çalışabiliyor yani ryzen 5 5600 almalısın sonunda harf olmasın
Hocam sonunda harf olmasın kastın G yani apu ibaresi olmasın, X ibaresi olabilir. Yeni bilgilenen arkadaşlarımız yanlış öğrenmesinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yasin şaadoğlu

linkte önerdiğiniz sitemin anakartı geliştirilebilirmi ilerleyen yıllarda. ben daha sonra makina yeni oyunları kaldırmadıgı zaman geliştirme yapmak istiyorumda. birde linkteki satıcı güvenilirmidir? sıkıntı cıkma ıhtimali varmı.?

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
5600 güzel bir işlemcidir arkadasın attığı sistemdeki ekran kartı sizinkinin bi tık daha üst modeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,455
Üyeler
160,700
Son üye
Burkinaburki
Top Bottom