evet apu testlerinde maksimum 280 görd 720pde ben 220 fpsApu değilmi hocam?
Şimdi bunu sorucaktım eywramler kaç mhz de ve İşlemci kaç ghz de çalışıyor
işlemci valo oynarken 4450 mhz ramlerin mhzleri ayarlı mı bios ile ilgili pek bir şey bilmiyorum ama ramler 3200mhz destekliyo anakartım b450m a pro maxramler kaç mhz de ve İşlemci kaç ghz de çalışıyor
yani sadece ölü piksel testi yaptım monitöre sonra valorant ful ayarlarda kaç derce görüyor falan derece testi bios veya driver kurulumu işte bios ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum hatta baktım bios sürümüm 2023 eylül ayı yeni cıkan bios sürümü 2024 mayıs ayı ama ben nasıl güncellicem bilmiyomExtra sorunlu bir şey yok gibi geldiği gibi mi indirip denedin dostum?
Hocam boşta değildir o pc inşallah o ram kullanımı neAlıntıyı görüntüle
Burdan kontrol edebilirsin. Ramlerin kaç mhz de çalıştığını
Alıntıyı görüntüle
Burdan kontrol edebilirsin. Ramlerin kaç mhz de çalıştığını
Değil değil Google da 6 7 sekme açık arka planda da google play games betadan Coc açıkHocam boşta değildir o pc inşallah o ram kullanımı ne![]()
Hocam bios güncelleme hakkında aşırı bilgim yok ama tek bildiğim güncellerken elektrik giderse pcnin gg olduğuyani sadece ölü piksel testi yaptım monitöre sonra valorant ful ayarlarda kaç derce görüyor falan derece testi bios veya driver kurulumu işte bios ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum hatta baktım bios sürümüm 2023 eylül ayı yeni cıkan bios sürümü 2024 mayıs ayı ama ben nasıl güncellicem bilmiyom