T6 Ultra ile kullanıyorum daha iyi stok soğutucuya göre nasıl yaptığına dair yardımcı olma şansın var mı bana ?Stok fan ile kullanıyorsan frekans sabitleyip voltaj düşürmeni tavsiye ederim ben 4.1 ghz 1.1 voltajda kullanıyorum max 63 derece gördüm oyunlarda.
Anakart modelin nedirT6 Ultra ile kullanıyorum daha iyi stok soğutucuya göre nasıl yaptığına dair yardımcı olma şansın var mı bana ?
Eskiden msi anakart ve ryzen 5 3600 kullanırken attığım videodaki yöntemle yapmıştım mantık aynı şuan asus anakart ile 5600x i de bu yöntemle kullanıyorum gıgabyte bios menüsünde nereden sabitliceksin bilmiyorum ama az bi araştırma ile bulursun.B450M S2H
kaç voltaj vermem gerektiğini bilmiyorumEskiden msi anakart ve ryzen 5 3600 kullanırken attığım videodaki yöntemle yapmıştım mantık aynı şuan asus anakart ile 5600x i de bu yöntemle kullanıyorum gıgabyte bios menüsünde nereden sabitliceksin bilmiyorum ama az bi araştırma ile bulursun.
1.2 ile başla 1.1 e kadar cinebech r20 deki puanlarını yaz aldığın en düşük voltaj değeri ve en yüksek puanlı olan değeri kullankaç voltaj vermem gerektiğini bilmiyorum