Neler Yeni

Ryzen 5 5600x İçi̇n Anakart

Rosien24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zafer Olgun
Arkadaşlar Bilgisayar toplama kurulum ve parçalarından hiç anlamıyorum Kendim Toplamaya çalışıyorum yardım ala ala Ryzen 5 5600X için anakart alıcam 2 gündür sürekli Anakart bakıyorum bissürü anakart var herkes doğal olarak farklı farklı anakartlar söylüyor Maximum bütçem anakart için 3500-4000 bin tl Bu fiyatlar bandında alabilceğim en iyi modeli söylermisiniz Fiyatı Daha düşük ama performansı gerçekten iyi anakart varsada fikrinizi almak isterim

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Talha Sadık
Arkadaşlar Bilgisayar toplama kurulum ve parçalarından hiç anlamıyorum Kendim Toplamaya çalışıyorum yardım ala ala Ryzen 5 5600X için anakart alıcam 2 gündür sürekli Anakart bakıyorum bissürü anakart var herkes doğal olarak farklı farklı anakartlar söylüyor Maximum bütçem anakart için 3500-4000 bin TL Bu fiyatlar bandında alabilceğim en iyi modeli söylermisiniz Fiyatı Daha düşük ama performansı gerçekten iyi anakart varsada fikrinizi almak isterim
o fiyat bandında x570 önerebilirim asusun prime serisi kartlarının fiyatları uygun model olarakta şunu tavsiye ederim sadece muhtemelen bios update yapman gerekecek.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Ryzen 5 5600x işlemci kullanıyorum. B550 mortar aldım çok memnunum.

Top Bottom