Aralık ayı sonunda sipariş vereceğim. Ocak ayına kadar beklersem fiyatlar yükselir alamadığımla kalırım :d13500 bekle mükemmel bir işlemci 12400 yanında af dileyip tövbe ister
MESUT CEVIK-MC5 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC5 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trSSD 1tb kingston ve ryzen5 5600x ile güncelleyince fiyatlar 23k oluyor hangisi tercil edilmeli?ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aralık ayı sonunda sipariş vereceğim. Ocak ayına kadar beklersem fiyatlar yükselir alamadığımla kalırım :d
650w yeter 3070 eRTX 3070 ile birlikte kullanılacak sistemde hangisi tercih edilmeli sizce?
Ek olarak 650w cooler master psu yeterli olur mu bu sisteme?
EvetBu linkteki kasada 650w kaliteli bir psu var. Bu sistem için yeterli olur mu?
Bu kasa aşırı kötü ya.Tavsiye ederimNOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Attiklariniza bakarak hem daha ucuz hem de anakartı daha iyi ve argb desteği var anakarttaTavsiye ederimNOVA-3070 / INTEL I5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Neden? Görünüş zevk meselesi ama hava akışı falan gayet iyi.Bu kasa aşırı kötü ya.
Benim attığım intel kasada aynı anakart var :d diğer amd olanda aynı şekilde gayet kaliteli sadece kasa farklı. Ben beyaz olan cooler master kasayı tercih ettiğim için o şekilde attım.Attiklariniza bakarak hem daha ucuz hem de anakartı daha iyi ve argb desteği var anakartta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden? Görünüş zevk meselesi ama hava akışı falan gayet iyi.
Pardon yokmuş değiştirmişler anakartı.Benim attığım intel kasada aynı anakart var :d diğer amd olanda aynı şekilde gayet kaliteli sadece kasa farklı. Ben beyaz olan cooler master kasayı tercih ettiğim için o şekilde attım.
Mc5 sistemi diyorsanız aynısı değil. Biri b660mk diğeri b660 plus.Benim attığım intel kasada aynı anakart var :d diğer amd olanda aynı şekilde gayet kaliteli sadece kasa farklı. Ben beyaz olan cooler master kasayı tercih ettiğim için o şekilde attım.