codcubiri
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,182
- İsim
- Ömür
Rx7700xt ile 4060 arasındaysan bak ben fanboy değilim rx7700xt kime sorarsan sor öyle derhocam konu biraz uzamış işlemci kısmında intel tarafını almamamın daha doğrusu vazgeçmemin sebebi ileride ekran kartını yükseltme olasılığımın daha fazla olması sonuçta laptop almıyoruz kasa alıyoruz amd ekran kartı konusunda evet daha ileriye yönelik evet daha performanslı 2k da bile oynatabilir belki fakat amd hocam driver sorunlarından bahsediliyor bu işlerden anlayan insanlar ben tanıdıklarıma amd öneremem diyor ileride ne olacağı belli değil falan fistan diyorlar ben driver problemiymiş çökme sorunuymuş eğer söylendiği gibi bunlar varsa aldığıma pişman olurum fsr dan bahsetmişsiniz evet güzel fakat dlss kadar iyi değil artı olarak daha yeni çıktı ve dlss kadar her oyunda yok ve dlss bulunan oyunlarda da zaten gene fsr var ama amd ekran kartlarında dlss yok artı intel sistemin parça upgrade ihtiyacından bahsedilmiş hocam zaten ben o sistemleri upgrade edeceğim en az 1 tb ssd yukarda da önerildiği gibi bir işlemci soğutucu alacağım ama ileriye yönelik olarak ekran kartı upgrade durumu da işin içindeyken 7500f 4060 sistem almak bence daha iyi intel öneren arkadaş bir yandan haklı fakat 12400f de ben ekran kartı yükselteceğim vakit nerdeyse bütün sistem değişmek durumunda kalıyor intelin soket sorunundan dolayı yani ben ileri yönelik bir sistem toplayacaksam 7500f 4060 veya amd ekran kartı riskini alıp bu sistemi alacağım
GAMING-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7700XT oyuncu bilgisayarı RX 7700 XT ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta gel ayrı konu aç rx7700xt vs 4060 diye