Neler Yeni

Ryzen 5 5600X için 95C sıcaklık daha oyun ana menüsündeyken normal mi?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
1731155215430.png

Daha oyuna yeni girdim sıcaklığım anında buralara fırladı. Stok soğutucu kullanıyorum da Rust gibi oyunlarda falan 86 derece alıyordum çok sorun etmiyordum. Bu MSI Afterburner yanlış falan mı gösteriyor nasıl bu kadar fırlamış olabilir? Bir de bu işlemcinin sınırı zaten 95 derece değil mi yani çoktan kapanması gerekmiyor mu?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Benim de işlemci aynı fakat 85 dereceyi yaz ayında bile geçmiyor stok fanla. Önerim Dark Freezer x123 alman.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
1 sene 7 aydır bu şekilde kullanıyorum ben. Bir sorun yaşamadım. Sen gene de kule tipi alabilirsin dediğim gibi.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Ali Mert Okuducu
Diş macunu mu sürdünüz

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 sene 7 aydır bu şekilde kullanıyorum ben. Bir sorun yaşamadım. Sen gene de kule tipi alabilirsin dediğim gibi.
Ben de böyle stok fanla kullanalı 1 seneyi geçiyor bir sorununu görmedim ama neyse yine de elimde biraz param olunca duruma göre X123 veya SE224XT falan bakarım. Sağ ol

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Burak Taşdemir
stok fanla bile olsa bu seviyelerde olmaz. Vidaların iyi takılıp takılmadığı macunun kuruyup kurumadığı ve homojen şekilde yayılıp yayılmadığına bakınız. Temassızlık olabilir.

Sezerinho10

80+ Bronze

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
SE 226 XT'nin fiyatları 2500 civarı diye hatırlıyorum. Neyse zaten bu sıralarda bir bütçem yok o yüzden yine stok fanla devam edeceğim. Zaten çok nadiren oyun oynuyorum okuldan ötürü. Çok da sorun çıkaracağını sanmam. Bu 1 hafta geçtikten sonra yine 2-3 ay daha oynamayacağım. Sağ ol teşekkür ederim yine de.

Sezerinho10

80+ Bronze
SE 226 XT'nin fiyatları 2500 civarı diye hatırlıyorum. Neyse zaten bu sıralarda bir bütçem yok o yüzden yine stok fanla devam edeceğim. Zaten çok nadiren oyun oynuyorum okuldan ötürü. Çok da sorun çıkaracağını sanmam. Bu 1 hafta geçtikten sonra yine 2-3 ay daha oynamayacağım. Sağ ol teşekkür ederim yine de.
1731157667302.png

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
stok fanla bile olsa bu seviyelerde olmaz. Vidaların iyi takılıp takılmadığı macunun kuruyup kurumadığı ve homojen şekilde yayılıp yayılmadığına bakınız. Temassızlık olabilir.
Böyle bir sorun olsaydı bilgisayarı ilk aldığımdan itibaren olurdu. Büyük ihtimalle alalı 1 sene 3 ay geçtiğinden dolayı hem stok fan olmasından hem de termal macunun eskimesinden dolayı böyle sonuç alıyorum.

Sezerinho10

80+ Bronze
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ buda sağlam güzel soğutucu

Top Bottom