bachpassion
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 254
- İsim
- bach passion
Kaça aldın bilmiyorum ama başka bir ürün mutlaka al. Ben 1 yıldır şunun beyaz olanını kullanıyorum 5600x ile, termal macun değiştirmedim: https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.htmlYanlış montaj söz konusu değil hocam, %90 %100 çalışma olayı da yok, ortalama değerlerde çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam daha önce zaten değişimi yapılan bir sıvı soğutmayı kullanıyorum, daha önce de ısınma sorunuyla karşı karşıya kaldım ve Vatan'a götürdüm, garantiye verildi ve iade değişim kapsamında değişimi yapıldı. Uzun zamandır termal macun değiştirmediğimi hatırladım (5-6 ay). Termal macun değiştirip tekrar deneyeceğim, eğer yine olmazsa sıvı soğutmayı garantiye vereceğim. Diğer sıvı soğutmalara baktığımda arada fark olduğu için diğerlerini alamıyorum, aldığım fiyattan bir ürün seçmemi istiyorlar.
Bugünkü kafam olsa hava soğutma alırdım ama 1000 TL'ye almıştım başka bir yerden. Madem aynı fiyattan ürün değişimi yapıyorlar, yaz buraya fiyatı insanlar önersin. Coreliquidleri niye hala satıyorlar fikrim yok ama forumda bir sürü insan kronik arızalardan şikayetçiydi. Baş ağrıtmasındansa daha az performanslı daha uygun bir şey bulunabilir vatandan