Usta snowman x4 bende var fiyatı uygun ama cidden çok sesli çalışıyor. Kısacası ucuz etin yahnisi yenmiyor.Arladaşlar bu soğutucuyla bu işlemcinin bu sıcaklıkları görmesi normal mi boşta 50 60 derece arası oyuna girdiğimde 80 85 lerde geziyor
Çamaşır makinesi gibi çalışıyor resmen ama bende 4.00 ghz overcloclu xeon x3440 var boşta 40-43 derece felan yükte 70-75 civarı anca oluyor.katılıyorum benimkide sesli çalışıyor
şuan fazla bir bütçem yok idareten kullanıyorum ileride bi sıvı soğuma alıcam zaten ama bu sıcaklıklar can sıkıyorÇamaşır makinesi gibi çalışıyor resmen ama bende 4.00 ghz overcloclu xeon x3440 var boşta 40-43 derece felan yükte 70-75 civarı anca oluyor.
Termal macunun kaliteli mi ben ucuz kullanıyordum 5 ay önce arctıc mx-4 e geçtim 5-10 derece fark ettirdi.şuan fazla bir bütçem yok idareten kullanıyorum ileride bi sıvı soğuma alıcam zaten ama bu sıcaklıklar can sıkıyor
T6 nın içinden çıkanı sürdüm 8.5W iletkenliği vardıTermal macunun kaliteli mi ben ucuz kullanıyordum 5 ay önce arctıc mx-4 e geçtim 5-10 derece fark ettirdi.
evetSoğutucu ile macun gelidi mi, onu mu kullandın?
8.5 değil yalnız 6.63 W/MKT6 nın içinden çıkanı sürdüm 8.5W iletkenliği vardı
Macun değiştirmek çözüm olabilir. 200 liralık ürün zaten bir de kaliteli macun koyacaklarını sanmıyorum.T6 nın içinden çıkanı sürdüm, evet